fiacior 09.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam wszystkich!Interesuję mnie opinie użytkowników na temat domku Willa Jawor ze Studia Atrium http://www.studio-atrium.com.pl/projekt-domu-GL-403,443,61,opis.html Czy ma jakieś wady, zalety i czy będzie drogi w budowie czy może nie? Nie znalazłem nic na jego temat dlatego pytam. Region budowy woj. Lubuskie.Z góry dziękuję za zainteresowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielox 09.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam,Z tego co się orientuje, to jest nowy projekt Studia Atrium. Tez w padł mi w oko, jednak żadnych opini o nim nie poznałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 19.10.2006 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Czyli nikomu więcej się nie podoba ten dom? Szkoda bo nie mogęsię zdecydować czy zakupić ten projekt czy poszukać coś prostszego o podobnym układzie pomieszczeń! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 dosyć ciekawa bryła, wysokie koszty budowy, w środku mało ustawny, na pietrze filary podtrzymujące więźbę - spore ograniczenie komfortu powierzchni, przy jednoczesnej małej pow. pow. 1,9m na wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena1 19.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam na forum zamierzamy budować projekt Willa Jawor zpracowni Atrium. Proszę o opinię na temat projektu.Szukam osób budujących GL403. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts