YreQ 19.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam, "wykańczanie domu" - o ile mnie nie wykończy - zacznę od pralnio-kotłowni.....bo wiadomo i piec trzeba zawiesić i inne rurki podłączyć. Zaczynam rozglądać się za gresem na podłogę (ogrzewanie podłogowe) i glazurą na ścianę. Przejrzałam kilka dzienników osób już kotłownie posiadających - i "kafelki" są różne....ich ceny też....od kafelek zwykłych po tak drogie i piękne, że ja nawet w łazienkach takich mieć nie będę....kwestia gustu i portfela. Może zatem wątek o kotłowniach, które mają spełniać nie tylko rolę pomieszczenia na piec ? U mnie będzie w niej również prysznic.....i dwukomorowy zlew. Wklejajcie zdjęcia swoich pomieszczeń. Pomożecie i mi w wyborze i innym pewno też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.02.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ok - pomieszczenie mało lubiane, więc i przywiązanie do niego uwagi niewielkie Ja już wybrałam - do pomieszczeń gospodarczych wraz z pralnio-kotłownią wybrałam na podłogę gres 30x30 Hawana ( firma Jopex z Zabrza ... trochę podobne do Modena doro tylko jaśniejsze) w kolorze żółto- beżowym nazwijmy bo jest taki mazany....tym brązo-beżem A na ściany Almerię z Cersanitu 20x25 cm- głównie Beige ale jako dodatek ciemniejsze Giallo. Podłoga i ściana pasują do siebie super ( było przymierzanie). Nad motylkami się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts