Żelka 28.02.2008 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Watek jak kazdy inny ale nagle pojawil sie w watku o Jaruzelskim Bog, wiara, religia, katolicyzm tzw ciezka artyleria. Nie, no ja nic nie mowie, masz prawo miec wlasne zdanie.., a, ze ja czegos nie rozumiem to moj problem... Spoko, damy sobie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.02.2008 03:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No, nie wiem, nie wiem.........bez Mezow Opatrznosciowych ciezko bedzie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.02.2008 03:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Podobno Marks na lozu smierci powiedzial - " Czemuscie biedni ? bo glupi. A czemu glupi ? bo biedni. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.02.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Podobno Marks na lozu smierci powiedzial - " Czemuscie biedni ? bo glupi. A czemu glupi ? bo biedni. " Podobno - to Heine w podobnych okolicznościach powiedział "Bóg mi wybaczy. To jego fach" ... i tego wszystkim życzę... ps a mój ulubiony cytat wypowiedziany też podobno przez Bogarta przed udaniem sie na poszukiwanie Wielkiego Być Może: "Mogłem się nie przerzucać ze szkockiej na martini"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 28.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mój wujek (ateista) na łożu śmierci powiedział mi: Wiesz... Próbuje przypomnieć sobie jak się mówi Ojcze Nasz... to juz bylo ale bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.02.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ach, ci filozofowie - najpierw pisza opasle tomiszcza, ktorych nikt nie rozumie co jest juz grzechem ciezkim wiec wcale nie dziwne, ze juz na lozu smierci jecza sie Boga o wybaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.02.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ach, ci filozofowie - najpierw pisza opasle tomiszcza, ktorych nikt nie rozumie co jest juz grzechem ciezkim wiec wcale nie dziwne, ze juz na lozu smierci jecza sie Boga o wybaczenie. Ładna sentencyja. Nie rozumiem tylko, co oznacza zwrot "jecza sie Boga o wybaczenie" Czyżby dalsza część tego fragmentu : " Twego syna Gospodzina .... Zyszczy nam , Spuści nam, Kyrie eleison" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.02.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ach, to proste. Spusc sie na mnie a ja ci to chetnie wytlumacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ach, to proste. Spusc sie na mnie a ja ci to chetnie wytlumacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.02.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ach, to proste. Spusc sie na mnie a ja ci to chetnie wytlumacze. ? ach te wszechobecne konotacje erotyczne "spuść się na mnie" to dawna forma "zdaj się na mnie, zaufaj mi" A. hr. Fredro - Bądź z łaski swojej spokojny w tym względzie; Już ja ci ręczę - wszystko dobrze będzie. - Nadto pewności, i ta pewność zgubi. - Już spuść się na mnie... Ale dość tych fraszek; Teraz niech zgadnie kochany stryjaszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 29.02.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No cóż można rzec.. Chyba tylko Hospody pomyłuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No i znowu karmicie trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.02.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 To mnie ten wasz Ponury zaskoczyl........ze Fredre zna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.02.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Fredro nie stronil od podtekstow kto czytal jego pamietniki to zna scene jak Napoleon podszedl do ogniska, odwrocil sie tylem, zadarl pole munduru i tylek grzal......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Tak sobie kombinuje.......ze jak teraz beda jakies zmiany bo mlodosc zaczela rzadzic na Cubie - to ja sobie tam skocze na dwa, trzy tygodnie - najpiekniesze plaze na swiecie, ale mojej sistrze aparat oczywiscie ukradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super tulipan 10.03.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 hallo, hallo , "Wojtku", jestes tutaj. ps. moze do spowiedzi poszedl, tam to maja zycie. Jak pracowite "psculki" bzykaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A tak. Porzadny komunista jakim jest Castro Figiel przed smiercia poslal po biskupa do Rzymu.Jak trwoga to do Boga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts