mocca 19.02.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 moi murarze prosili mnie, bym zamieściła kontakt tutaj do nich zamieszczam: stany surowe, więźba, dachy, tynki, wylewki i pewnie inne. Myslę ze szczegóły i tak po kontakcie... ich fotki można obejrzec w moim dziennkiku 603 087 684 lub mail [email protected] są z woj. łódzkiego, na jakim terenie chcieliby pracować- nie wiem. jak się tu odnajadą- niech się dopiszą ze szczegółami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 25.02.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.02.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Delivery to the following recipient failed permanently: [email protected] Technical details of permanent failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 13): 550 "[email protected]": Podane konto nie istnieje / No mailbox here by that name (#5.1.1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.02.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 taki adres chcieli to taki podałam hmm.. nie mejlowałam jeszcze z nimi bo raczej codziennie sie widzimy... ale chyba ardes istnieje bo ktoś im juz plany do wyceny przesyłał. Jutro sprawdzę. Ale jest jeszcze telefon podany do kontaktu jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarex 03.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, rozmawiałam z wyżej wspomnianą ekipą, bardzo miły pan tylko co wyceny to na razie czekam. Jednak chciałam powiedzieć że podany wyżej mail jest błędny, prawidłowy jest: [email protected]Pozdrawiam, Dorota(gościnnie korzystam z loginu męża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts