hanulka 19.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Właśnie zamierzam budować dom Ustronny EC32a i chyba będę czestym gościem forum. Jesli komuś również podoba się ten projekt zapraszam do wymiany opini na jego temat Zaznaczam, że jestem zielona w sprawach budowania i nie mam pojęcia na co się porywam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam i dobrze, że nie wiesz bo nigdy byś się nie porwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.02.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 bardzo serdecznie witam zielonością się nie przejmuj, każdy tak miał /ma? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanulka 20.02.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam Cię Elutek...Bardzo sie cieszę, że są jeszcze życzliwi ludzie, którzy potrafią człowieka pocieszyć. Mam nadzieję, że na forum będzie ich coraz więcej. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts