fiolek 19.02.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Nida gładź ekstra kontra Nida finisz. Co wybrać ?Pozdr.Fiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Pytasz o gładź na tynki cem- wap, czy na płyty G-K? Było sporo o tym, poszukaj. Z tego co pamiętam, większość polecała Cekol C-45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 20.02.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Przeczytałem prawie wszystko o gładziach na forum. Wiem, że Cekol,Stabill Semin mają dobrą opinię.Ale, mnie trafiła sie Nida.Podobno Finisz jest twardy trudniejszy do położenia.Nida gładź ekstra jest nowym produktem (w porównaniu do Finisza jest biała ), ale czy tak samo twarda ?Podobno lokalni wykonawcy chwalą sobie ten produkt. Może dlatego ,że jest miękka ? No i gładź ekstra jest tańsza.Gładź bedę kładł na tynki cemenowo-wapienne i płyty GK. pozdr. Fiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 20.02.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 właśnie się dowiedziałem, że Nida gładź ekstra jest wycofywana ze sprzedaży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 20.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 ja robie ostatnie poprawki na tynku gipsowym i jako ostatnia warstwa nidą finisz.rozprowadza sie ja dobrze i extra sie szlifuje,po wyschnieciu jest biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts