budulec1 22.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 , ja jestem piekarzem Tak właśnie myślałem, po wypowiedziach stawiałem na piekarza lub rzeźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 , ja jestem piekarzem ... lub rzeźnika byłem, byłem, wymiękłem przy produkcji cielęciny skit_an_83 napisał: LOL, dlaczego ludzie keidy nie maja nic sensownego do powiedzenia po prostu nie zamilkna? Proste pytanie- kilkadziesiąt odpowiedzi, a zadnej konkretnej Nabijacze postów? a jaka to jest konkretna? przeca brzoza na samym początku dał taką i zgadłeś, idę na rekord z ilością postów, tylko czy się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 22.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 , ja jestem piekarzem ... lub rzeźnika byłem, byłem, wymiękłem przy produkcji cielęciny Ale to nie Ty byłeś słynnym rzeźnikiem z Blaviken? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 22.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 , ja jestem piekarzem ... lub rzeźnika byłem, byłem, wymiękłem przy produkcji cielęciny Ale to nie Ty byłeś słynnym rzeźnikiem z Blaviken? taaa robił najlepszą kaszaneczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 , ja jestem piekarzem ... lub rzeźnika byłem, byłem, wymiękłem przy produkcji cielęciny Ale to nie Ty byłeś słynnym rzeźnikiem z Blaviken? on u mnie terminował, mówił do mnie Miszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skit_an_83 22.02.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 skit_an_83 napisał: LOL, dlaczego ludzie keidy nie maja nic sensownego do powiedzenia po prostu nie zamilkna? Proste pytanie- kilkadziesiąt odpowiedzi, a zadnej konkretnej Nabijacze postów? a jaka to jest konkretna? przeca brzoza na samym początku dał taką i zgadłeś, idę na rekord z ilością postów, tylko czy się uda... Konkretna odpowiedz powinna wygladac + - tak: "Zadzwoń do Czeska konstruktora, pod numer 666-666-666. Powinien to zrobic za 40 mocnych okocimów" Życze szczęścia w pobijaniu rekordów, nalezy pamietac tylko ze autorytet na forum zdobywa sie nie ilością cyferek pod nickiem, tylko dzieki pomaganiu innym, a forumowicze często mylą te 2 pojecia. Głupie odpowiedzi w wstylu brzozy, czy twoje tłumaczenie nam ze taka odpowiedz jest konkretna, robi z was najzwyklejszych trolli, i zasmieca piotrowi wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 i tak Ciebie kocham, umów się z budulcem1, pofiglujemy w trójkąciku i czym szybciej nabijaj licznik, będziesz ważny, jak ja (przede wszystkim), jak i pozostali, to działa(a jak laski piszczą to uuuuuch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.02.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ......... pofiglujemy w trójkąciku.......... Owczarek warmińsko-mazurski i dwa ujadające ratlerki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 , ja jestem piekarzem ... lub rzeźnika byłem, byłem, wymiękłem przy produkcji cielęciny Ale to nie Ty byłeś słynnym rzeźnikiem z Blaviken? on u mnie terminował, mówił do mnie Miszczu No to słabo Barbossa bo uczeń znacznie przerósł mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Konkretna odpowiedz powinna wygladac + - tak: "Zadzwoń do Czeska konstruktora, pod numer 666-666-666. Powinien to zrobic za 40 mocnych okocimów" Życze szczęścia w pobijaniu rekordów, nalezy pamietac tylko ze autorytet na forum zdobywa sie nie ilością cyferek pod nickiem, tylko dzieki pomaganiu innym, a forumowicze często mylą te 2 pojecia. Głupie odpowiedzi w wstylu brzozy, czy twoje tłumaczenie nam ze taka odpowiedz jest konkretna, robi z was najzwyklejszych trolli, i zasmieca piotrowi wątek ja - wybacz - nie będę wychodził przed orkiestre i rzucał danymi konstruktora /ów/ jesli ktos sobie tego nie zyczy (pytanie było wyłącznie o to czy znamy ) jakis czas temu była podobna sytuacja - pewien forumowicz pytał o konstruktora który zaprojektowałby strop zelbetowy ze skosami zgłosiłem chęc pomocy, zgłosił bodajze jajmar (zgłosił równiez ged) i co sie okazało ? ano okazało sie, ze najlepiej to by było aby konstruktor był ze Śląska ... a nie z Podkarpacia (czy Krakowa) a wogóle to pomysł stropu odszedł zdaje sie równiez na dalszy plan ... był to taki temat aby sobie raczej podyskutowac o "za" i "przeciw" takim stropom ... z duzej chmury mały deszcz inaczej mówiąc skit_an_83" jesli Ty nie chcesz wyjśc na trola to wrzucaj tego Cześka konstruktora z nr tel. i ceną - bo jak na razie nie wniosłes nic ciekawego do dyskusji p.s. konkrety tu juz padały moge pomóc ale jak widac nie kazda propozycja pasi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 23.02.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 ja - wybacz - nie będę wychodził przed orkiestre i rzucał danymi konstruktora /ów/ jesli ktos sobie tego nie zyczy (pytanie było wyłącznie o to czy znamy ) kto by pomyślał, że tak wyjątkowo niedomyślny jesteś .... w stopce masz mojego maila (nie jestem anonimowy), jak masz kogos kto robi takie rzeczy (a pisałeś że znasz) możesz mu podac namiar; kto wie może się dogadamy a Ty jak pies ogrodnika ... p.s. konkrety tu juz padały moge pomóc ale jak widac nie kazda propozycja pasi ... nic nie wiesz na ten temat, wiec nie rozmumiem dlaczego zabierasz głos w tej sprawie? pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 No to słabo Barbossa bo uczeń znacznie przerósł mistrza. uczeń dał ciała, bo o nim słychać, o miszczu nic a nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Tutaj możesz przeczytać jak pewien koleś nabawił się wspomnianej wcześniej ksywki: Rzeźnik z Blaviken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 kto by pomyślał, że tak wyjątkowo niedomyślny jesteś .... w stopce masz mojego maila (nie jestem anonimowy), jak masz kogos kto robi takie rzeczy (a pisałeś że znasz) możesz mu podac namiar; kto wie może się dogadamy a Ty jak pies ogrodnika ... namiar wysłałem Tobie na priw - wybacz, ale to Twój interes aby teraz z tego skorzystac lub nie korzystac ... p.s. a nie przyszło Ci do głowy, ze ktoś z kim Ty sie chcesz skontaktowac nie posiada konta meilowego i nie zalezy mu na tym aby go miec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 24.02.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 namiar wysłałem Tobie na priw - wybacz, ale to Twój interes aby teraz z tego skorzystac lub nie korzystac ... dzieki za namiary p.s. a nie przyszło Ci do głowy, ze ktoś z kim Ty sie chcesz skontaktowac nie posiada konta meilowego i nie zalezy mu na tym aby go miec ? szczerze mowiac nie przyszlo; obecnie to rzadkosc szczegolnie wsrod, ze tak powiem, 'osob technicznych' pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 OK:)pierwsza z tych osób nie posiada konta na pewno druga moze posiadac - lecz konta tej osoby nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts