Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belka betonowa - kto zrobi?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

,

ja jestem piekarzem

... lub rzeźnika :D

byłem, byłem, wymiękłem przy produkcji cielęciny

skit_an_83 napisał:

LOL, dlaczego ludzie keidy nie maja nic sensownego do powiedzenia po prostu nie zamilkna? Proste pytanie- kilkadziesiąt odpowiedzi, a zadnej konkretnej Nabijacze postów?

a jaka to jest konkretna?

przeca brzoza na samym początku dał taką

i zgadłeś, idę na rekord z ilością postów, tylko czy się uda... :-?

skit_an_83 napisał:

LOL, dlaczego ludzie keidy nie maja nic sensownego do powiedzenia po prostu nie zamilkna? Proste pytanie- kilkadziesiąt odpowiedzi, a zadnej konkretnej Nabijacze postów?

a jaka to jest konkretna?

przeca brzoza na samym początku dał taką

i zgadłeś, idę na rekord z ilością postów, tylko czy się uda... :-?

Konkretna odpowiedz powinna wygladac + - tak:

"Zadzwoń do Czeska konstruktora, pod numer 666-666-666. Powinien to zrobic za 40 mocnych okocimów"

Życze szczęścia w pobijaniu rekordów, nalezy pamietac tylko ze autorytet na forum zdobywa sie nie ilością cyferek pod nickiem, tylko dzieki pomaganiu innym, a forumowicze często mylą te 2 pojecia. Głupie odpowiedzi w wstylu brzozy, czy twoje tłumaczenie nam ze taka odpowiedz jest konkretna, robi z was najzwyklejszych trolli, i zasmieca piotrowi wątek.

Konkretna odpowiedz powinna wygladac + - tak:

"Zadzwoń do Czeska konstruktora, pod numer 666-666-666. Powinien to zrobic za 40 mocnych okocimów"

Życze szczęścia w pobijaniu rekordów, nalezy pamietac tylko ze autorytet na forum zdobywa sie nie ilością cyferek pod nickiem, tylko dzieki pomaganiu innym, a forumowicze często mylą te 2 pojecia. Głupie odpowiedzi w wstylu brzozy, czy twoje tłumaczenie nam ze taka odpowiedz jest konkretna, robi z was najzwyklejszych trolli, i zasmieca piotrowi wątek

ja - wybacz - nie będę wychodził przed orkiestre i rzucał danymi konstruktora /ów/ jesli ktos sobie tego nie zyczy

(pytanie było wyłącznie o to czy znamy )

jakis czas temu była podobna sytuacja - pewien forumowicz pytał o konstruktora który zaprojektowałby strop zelbetowy ze skosami

zgłosiłem chęc pomocy, zgłosił bodajze jajmar (zgłosił równiez ged)

i co sie okazało ? ano okazało sie, ze najlepiej to by było aby konstruktor był ze Śląska ... a nie z Podkarpacia (czy Krakowa)

a wogóle to pomysł stropu odszedł zdaje sie równiez na dalszy plan ...

był to taki temat aby sobie raczej podyskutowac o "za" i "przeciw" takim stropom ... z duzej chmury mały deszcz inaczej mówiąc

skit_an_83"

jesli Ty nie chcesz wyjśc na trola to wrzucaj tego Cześka konstruktora z nr tel. i ceną - bo jak na razie nie wniosłes nic ciekawego do dyskusji :-?

p.s.

konkrety tu juz padały

moge pomóc

ale jak widac nie kazda propozycja pasi ...

ja - wybacz - nie będę wychodził przed orkiestre i rzucał danymi konstruktora /ów/ jesli ktos sobie tego nie zyczy

(pytanie było wyłącznie o to czy znamy )

kto by pomyślał, że tak wyjątkowo niedomyślny jesteś ....

w stopce masz mojego maila (nie jestem anonimowy), jak masz kogos kto robi takie rzeczy (a pisałeś że znasz) możesz mu podac namiar; kto wie może się dogadamy :)

a Ty jak pies ogrodnika ...

p.s.

konkrety tu juz padały

moge pomóc

ale jak widac nie kazda propozycja pasi ...

nic nie wiesz na ten temat, wiec nie rozmumiem dlaczego zabierasz głos w tej sprawie? :roll:

pozdrawiam

Piotr

kto by pomyślał, że tak wyjątkowo niedomyślny jesteś ....

w stopce masz mojego maila (nie jestem anonimowy), jak masz kogos kto robi takie rzeczy (a pisałeś że znasz) możesz mu podac namiar; kto wie może się dogadamy :)

a Ty jak pies ogrodnika ...

namiar wysłałem Tobie na priw - wybacz, ale to Twój interes aby teraz z tego skorzystac lub nie korzystac ...

p.s.

a nie przyszło Ci do głowy, ze ktoś z kim Ty sie chcesz skontaktowac nie posiada konta meilowego i nie zalezy mu na tym aby go miec ?

namiar wysłałem Tobie na priw - wybacz, ale to Twój interes aby teraz z tego skorzystac lub nie korzystac ...

dzieki za namiary :)

p.s.

a nie przyszło Ci do głowy, ze ktoś z kim Ty sie chcesz skontaktowac nie posiada konta meilowego i nie zalezy mu na tym aby go miec ?

szczerze mowiac nie przyszlo; obecnie to rzadkosc szczegolnie wsrod, ze tak powiem, 'osob technicznych'

pozdrawiam

Piotr