kwiutek 20.02.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich forumowiczów szukam tartaku w okolicach gliwic (potrzebne deski do wylewki pod fundamenty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich forumowiczów szukam tartaku w okolicach gliwic (potrzebne deski do wylewki pod fundamenty) wydaje mi sie, ze o takie deski mozesz pytać w Gliwicach, ul. Cmentarna 6, tel. 032 2797872 poźniej długo długo nic i dopiero pod Tarnobrzegiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiutek 20.02.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 dzięki czy mogę liczyć na odpowiedż wrazie dalszych pytań my dopiero zaczynamy przygodę z budową więc myślę że będę pytać jeszcze o wiele rzeczy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts