Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolejny psiur z Krzyczek, zobaczcie przemianę - szuka domku

oxa

Recommended Posts

Pisałam o tym gdzieś w innym temacie. Otóż opiekujemy się z sąsiadką dwoma porzuconymi w krzakach suniami,ok.3-4 miesięcznymi. Tradycyjny przypadek, szukamy im domów, bo ja mam spory przychówek (i niedawno przygarnęłam jeszcze wałęsającą się sunię), sąsiadka też, no i jedna dziś poszła do domu!!! Została druga ale jest chora i jakoś nie ma więcej chętnych :cry: . Poczekamy

Oxa, ty się bardziej orientujesz, co można zrobić komuś za porzucenie zwierzaka, czy jest realna jakaś kara? wiem kto pozbył sie tych suń. Dzwoniłam, facet tak mnie zbluzgał, oj dostało mi sie za dobre serce :roll: .policją straszył, a wściekły był, coś za bardzo go to ruszyło! Proszę o szybką odpowiedź

co można zrobić komuś za porzucenie zwierzaka,

Z tego co widzę dookoła - NIC

Ale może ktoś coś wie na ten temat, ja też chętnie poczytam. Może jeśli wiadomo kto był właścicielem, pewnie potrzebni jacyś świadkowie, są tu na fo osoby, które pewnie się orientują :roll:

"Co za metamorfoza!!!!!!!! , widziałam go wcześniej na filmiku, nie ta sama morda, dziewczyny jesteście supermenkami!!! "

Zachwyty wkleję dziewczynom na dogo :lol:

Czuje się pokrzywdzony :lol:

Prostuję mój poprzedni post, :D Anashar dzielnie wspiera dziewczyny na dogo, chylę czoła supermenie :D Ale tak to bywa jak się rodzynek trafi w babińcu :wink:

"Co za metamorfoza!!!!!!!! , widziałam go wcześniej na filmiku, nie ta sama morda, dziewczyny jesteście supermenkami!!! "

Zachwyty wkleję dziewczynom na dogo :lol:

Czuje się pokrzywdzony :lol:

Prostuję mój poprzedni post, :D Anashar dzielnie wspiera dziewczyny na dogo, chylę czoła supermenie :D Ale tak to bywa jak się rodzynek trafi w babińcu :wink:

Ależ nie szkodzi. Chodziło mi o odmiane dziewczyny. Ja też działam w psach a facetem jestem :wink:

Dla ścisłości, ja ich nie wspieram. Ja sam wypatrzyłem Odika w Krzyczkach i stwierdziliśmy, że go bierzemy. Poprzedniego ONka nie dało się uratować, został zabity zaraz po tym jak zgłosiliśmy, ze chcemy go adoptować :evil:

Cytat 'Ależ nie szkodzi. Chodziło mi o odmiane dziewczyny. Ja też działam w psach a facetem jestem "

Przecież napisałam SUPERMENIE :D (nie supermenko)

Przy ogromie pracy na rzecz psów jaką wykonujesz, wsparcie duchowe też ważne :wink: :lol:

Odniosłem się do pierwszej wypowiedzi :) A wsparcie nie tylko duchowe w dzisiejszych czasach jest bardzo potrzebne. Ale najważniejsze są nowe domy dla psiaków :wink:

Do Anashar, uzupełniam: wszystkich działających w psach podziwiam, niezależnie od pci, to co robicie... chylę czoła, to walka z wiatrakami XXI w. Tacy z Was trochę... rycerze :wink: .A serducha to macie...jak te łby rottków :lol: :wink:

Przecież nie trza aż tak wysławiać :oops: . Dla każdego człowieka powinno to być normalne zachowanie, czyż nie? Podobno ma się pomagać bliźnim :wink:

ps. mój psiur ma większy łeb od rottka :lol: