krys1 20.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kolor tej dachówki przedstawiony jest jako "nowość" firmy Bogen. Nauczona własnym doświadczeniem wiem, że pojedyncza dachówka może nie oddawać efektu końcowego dachu. Jeśli ktoś miałby ten kolor u siebie bardzo proszę o zdjęcie lub informację gdzie można by zobaczyć ją na dachu. Sprawa oczywiście pilna. Koleżanka musi szybko podjąć decyzję. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.02.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Przepraszam ale muszę przynajmniej raz "podnieść" wątek. W dalszym ciągu poszukujemy dachu z tą dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.02.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Holenderska płaska nosi nazwę "tytan szlachetny" ale to ten sam kolor. Jeśli nie będzie odpowiedzi to już nie będę podnosić tematu. Pozdrawiam wszystkich gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.02.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 to jeszcze tylko wkleję zdjęcie http://images30.fotosik.pl/165/4af56a4426a45b2a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.03.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 nikt nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.03.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dla wszystkich zainteresowanych tą dachówką. Moja koleżanka jednak się na nią zdecydowała. Za jakiś czas będzie mieć ją na dachu. Wkleję wtedy zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.06.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja mam bogena ale brązowego, natomiast po obejrzeniu mojego dachu na czarną wersję Innovo 12 zdecydował się jeden z forumowiczów z grupy wrocławskiej - Secam.Zaglądnij do jego dziennika . Poza tym czarnego Bogena będzie miał mój sąsiad dom dalej - na razie kładzie folię dachową, a dachówkę ma na placu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts