marekmarian 19.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 też nie będę miał bo nie umiem tego pożenić z pomyslem, którego nie mam na coś takiego . po prostu ciekawostka. Nie, to nie są duże koszty, wyszłoby na 190m2 dachu jakies 13k (material+polozenie) masz fajny daszek. teraz tylko czekam, aż obrośniesz ubrankiem z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 WYŻYJCIE SIĘ NA WIZUALIZACJI CHŁOPCY I DZIEWCZĘTA Powiedz mi elfa, gdzie powiesisz szlafrok i ubranie, ktore zdejmiesz do kapieli? Jedyny kawalek sciany widze w kacie tuz przy oknie - po co ci okno, ktore stale bedzie musialo byc zasloniete? Papier toaletowy za plecami tez malo wygodnie, a na recznik do bitetu i szczotke do kibla to juz wcale nie ma miejsca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 19.09.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 też nie będę miał bo nie umiem tego pożenić z pomyslem, którego nie mam na coś takiego . po prostu ciekawostka. Nie, to nie są duże koszty, wyszłoby na 190m2 dachu jakies 13k (material+polozenie) masz fajny daszek. teraz tylko czekam, aż obrośniesz ubrankiem z drewna na początku przyszłego tygodnia jadę na inną bodowę mojego kierbuda obejżeć obłożony domek drewnem i zapoznać ponoć bardzo solidną ekipę od elewacji drewnianych zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 19.09.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 WYŻYJCIE SIĘ NA WIZUALIZACJI CHŁOPCY I DZIEWCZĘTA Powiedz mi elfa, gdzie powiesisz szlafrok i ubranie, ktore zdejmiesz do kapieli? Jedyny kawalek sciany widze w kacie tuz przy oknie - po co ci okno, ktore stale bedzie musialo byc zasloniete? Papier toaletowy za plecami tez malo wygodnie, a na recznik do bitetu i szczotke do kibla to juz wcale nie ma miejsca. Pozdrawiam Essa, ostra jesteś ale bardzo dziękuję za uwagi !!!! - na szlafrok to jakiś wieszaczek przy prysznicu , a ubranko i tak u nas na podłodze ląduje - nie wyobrażam sobie w domu łazienki bez okna - miałam tak w blokach i już nigdy więcej. Zerknij jaki będę miała widok przez okno w trakcie kąpieli - papier toaletowy, zgadam się z tobą! - ręcznik do bidetu, masz rację! - szczotka, jakoś bym ją upchnęła Dzięki za uwagi!!!! I czekam na więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 mam pytanko co to za ciemna rurka w rogu? efilo, to odbicie lustrzane - trochę nieudane za geberitem jest lustro ja wiem kochana że tam lustro - chociaż na wizualizacjach zawsze brakuje odbicia osoby patrzącej (no chyba że się ma pelerynkę niewidkę tylko tam za drzwiami jest wnęka (prysznic?) i ja bym chciała to zobaczyć z którejkolwiek strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 jeszcze jedno. korzystasz z bidetu? pytam bo każdy ma swój sposób. nie chcę się rozpisywać ale ja na przykład musiałabym mieć bidet i kibelek zamienione miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 20.09.2008 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 za drzwiami jest istotnie prysznic - wizualizacja w przygotowaniu Obecnie nie mamy bidetu bo wynajmujemy dom coby mieć blisko na budowę, ale na starych włościach miałam i był właśnie po prawej stronie - to chyba kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 dokładnie ja siadam jak lady na koniu - bokiem - gdyby było tak jak u Ciebie to bym waliła kolanami w kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 20.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ha, ha!!!!A jakby tak zamienic umywalke i wanne miejscami? Chyba lepiej sie malowac przy dziennym swietle.A jak przy oknie dasz lustro to z wanny bedziesz miec widok na las, a sadiedzi nie beda miec widoku na ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 pytanie czy są tacy sąsiedzi którzy mogliby zajrzeć bo jak nie to ja tez chętnie bym poleżała w wannie z takim widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 20.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 - nie wyobrażam sobie w domu łazienki bez okna - miałam tak w blokach i już nigdy więcej. Zerknij jaki będę miała widok przez okno w trakcie kąpieli się podpisuję Mieszkałem w domku z łazienką z oknem na las i górki, niesamowta przyjemność - umyć ząbki rano wdychając zapach switu innego niz w miescie (z doswiadczenia wiem jak zajeb...ty dla psychiki jest zapach parującej rosy, ożywających lisci, itp pierdy) - zerknąć sobie na swoje (!) drzewa czy to w szronie czy to w liściach - wydrzeć sie policyjnie na meża że wykopal nie te kwiatki co trzeba... - pomyśleć o spacerze na etapie leżakowania w wannie albo fizjologicznego odbalastowania - etc etc... Zasłaniać, jeśli faktycznie trzeba to można po zmroku, a i to przy niektórych sytuacjach (są pewnie szyby lustrzane itp). Samo zaslanianie nie jest trudną i upierdliwą procedurą i rekompensuje wszelkie inne doznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hawk! Okno zarąbiście duże. Niestety pewnie podczas zimniejszych dni będzie zaparowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 chciałabym mieć okno w łazience, przez które można wyglądać. Marek tak to opisałeś, że zaczęłam, żałować, że nie mam tych lukarn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Irma jezooo nie poznałam Cię ja mam ale malusie a właściwie wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 20.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 chciałabym mieć okno w łazience, przez które można wyglądać. Marek tak to opisałeś, że zaczęłam, żałować, że nie mam tych lukarn... z tego co rozmawialem z ludzmi, ktozy tak mieszkaja, to po jakimś czasie nie oswajasz sie z tym, jest to nadal doznawalne, choćby na poziomie powodu do zadowolenia z wyboru miejsca do życia. Irma, pamietaj ze masz fajna bryłę i pewnie pamiętasz jak pisałem, że mi się nie podobało to co zrobiono z niektorymi domkami w osiedlu na wzgorzu bodajże, gdzie powsadzano w jeden budynek kilka takich lukarn i wygladalo to jak mala fabryczka jest dobrze. jezus maria co to za kot ? (dobry, dobry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 chyba się nudzę, bo weszłam na stronę z darmowymi avatarkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 20.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Lustro weneckie Marku polega na tym, ze z ciemnego pomieszczenia widac to co jest w pomieszczeniu jasnym. Wiec odpada, wiem bo tez mialam taki pomysl na okno w lazience.A co do sasiadow kazdy moze robic co chce, w szczegolnosci nasz przyszly sasiad moze miec w planie wybudowanie trzypietrowego domu weselnego tuz przy granicy naszej dzialki. Nie jest moim celem torpedowanie pomyslow Elfy, pokazuje wylacznie druga strone medalu - te przyziemna, bez otoczki z marzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 20.09.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ha, ha!!!! A jakby tak zamienic umywalke i wanne miejscami? Chyba lepiej sie malowac przy dziennym swietle. A jak przy oknie dasz lustro to z wanny bedziesz miec widok na las, a sadiedzi nie beda miec widoku na ciebie. Essa, od początku wizja była taka, że siedząc w wannie będę wyglądała przez okno na las... w sumie chciałam okno balkonowe, ale moja małżowina protestowała, że nie będzie mogł stać w oknie i się golić na golaska jak dzieci będą z kolegamia może bardziej z koleżankami hasać po podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 20.09.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 pytanie czy są tacy sąsiedzi którzy mogliby zajrzeć bo jak nie to ja tez chętnie bym poleżała w wannie z takim widokiem efilo, mamy 47mb do bramy wjazdowej więc sąsiedzi raczej tylko w lornetki wyposażeni mieliby ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 20.09.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 - nie wyobrażam sobie w domu łazienki bez okna - miałam tak w blokach i już nigdy więcej. Zerknij jaki będę miała widok przez okno w trakcie kąpieli się podpisuję Mieszkałem w domku z łazienką z oknem na las i górki, niesamowta przyjemność - umyć ząbki rano wdychając zapach switu innego niz w miescie (z doswiadczenia wiem jak zajeb...ty dla psychiki jest zapach parującej rosy, ożywających lisci, itp pierdy) - zerknąć sobie na swoje (!) drzewa czy to w szronie czy to w liściach - wydrzeć sie policyjnie na meża że wykopal nie te kwiatki co trzeba... - pomyśleć o spacerze na etapie leżakowania w wannie albo fizjologicznego odbalastowania boshe..... rozmarzyłam się ...... kiedy będę się mogła tam wykąpać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts