taszana 28.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 no wiesz?! ja i tak myślę że to jest do zrobienia, a co do trudności z utrzymaniem czystości( ) to też chyba przesada bo to tylko element,a co mają powiedzieć Ci którzy mają płytki na podłogach i fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 28.03.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 taszanka, nie chodziło o utrzymanie w czystości a że się taka podłoga będzie niszczyła (nie wiem - rysowała, ścierała...) ...ale i tak mam nerwy na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 28.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ja i tak myślę że to jest do zrobienia Wszystko jest do zrobienia Pytanie tylko ile to bedzie kosztowac. A zrobienie czegos takiego do tanich na pewno nie bedzie nalezalo. Druga sprawa i wazniejsza to faktycznie zabezpieczenie czegos takiego. Jesli bylby to relief to musialby zostac wypelniony jakas przezroczysta masa bo inaczej po roku mialabys juz tylko cos co by w zarysach przypominalo rzezbe (nie wspominajac o dyskomforcie chodzenia po czyms takim). A to z kolei niesie ryzyko powstawania rys na takim wypelniaczu. Jesli malowane (teoretycznie tansze) to patrz wyzej (czyli rysy) tylko w jeszcze wiekszej skali bo dotyczyloby to calej podlogi a nie tylko fragmentow. Jednym slowem wyglada fajnie. Ale czy aby na pewno jest praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.03.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Drzwi wejściowe super! Jeśli możesz mi przesłać namiary na priva to chętnie skorzystam. Zapiszę sobie na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 29.03.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 namiary na firme od drzwi juz wysłane na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 14.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Olu ,gdzies tam kiedyś pisałaś o dużych oknach,ja właśnie się zastanawiam czy też nie przesadziliśmy ,z czego u Was to wynikało?da się z tym zyć ,nie martwią mnie tarasowe,bo to wiadomo im większe tym fajniej ,ale w kuchni mamy wymiar 210/150 i zaczynam się martwić czy to nie jest jakiś kolos (,parapety na 90) Pozdrawiam ps .niecierpliwie wypatruję fotek z wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 14.04.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ja żałuje że okna nie są większe pozmniejszałam okna u dzieci (bo biurko, bo tak lepiej...) a teraz bardzo załuje! Im większe tym fajniejsze - jedyny minus to straty ciepła! U nas architekt zaprojektowała niskie sufity i nasz murarz był na tyle bystry ze dołożył jeden rzad silki i sufity mają po wykończeniu 2,68m, bez tej dodatkowej cegły by miały 2,43m - a uważam ze szkoda ze nie sa wyzsze! Wtedy i okna by mogły być większe! jak cos bedzie bede zaraz wklejala ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 szczęście, ze miałaś takiego murarza...2,43 to blok z lat 70-tych w salonie też by było tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 14.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 właśnie doczytałam,że chodziło Ci o niskie okna.No to ja mam za wysokie Tak je podnosiłam ,podnosiłam i masz babo placek,ale mam nadzieję że jakoś to będzie ,a z tymi stratami to prawda,choć z drugiej strony nie da się bez okien,a podobno im większa powierzchna samej szyby tym lepiej i tak już za późno,ja się chyba lubię zadręczać. Cóż to macie za milusią podłogę do gabinetu i sypialni?widzi mi sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 14.04.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 w salonie tez by byl blok z lat 70tych ....ale juz, nie jest tak wysoko jak bym sobie wymarzyla, ale dramatu nie ma następny będzie wyższy (sufit w kolejnym domku znaczy się ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 14.04.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 podłoga do gabinetu i pokoi to kaehrs verona. Udało nam się kupić jeszcze po starych cenach - położenie praktycznie w cenie podłogi. Bardzo się z podłóg cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 15.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 To się nazywa dobrze rokująca kuchnia ,układ mamy podobny więc tym bardziej nie mogę doczekać się realizacji. Kominek też się ładnie zapowiada,sama go wymyśliłaś?bardzo oryginalny,fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 O, widzę jeśli mnie wzrok nie myli 2180 CBS ? I jak pierwsze wrażenia ... ze "wspólnego" wkładu ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 15.04.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kominek też się ładnie zapowiada,sama go wymyśliłaś?bardzo oryginalny,fajny pomysł nieeee sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 15.04.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 O, widzę jeśli mnie wzrok nie myli 2180 CBS ? I jak pierwsze wrażenia ... ze "wspólnego" wkładu ? pozdrawiam, majki bardzo ładny wkład - widziałam go już na żywo w obudowie - jest ogromny, nowoczesny .... z tej półki cenowej najfajniejszy moim zdaniem! Lece zobac u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Drzwi wejściowe wyglądają bardzo ładnie. Szkoda, że się machnęli z tą klamką.Płot też świetny.Możesz napisać ile Cię będzie kosztował?My się właśnie zastanawiamy z czego robić. I czy robić najpierw tymczasowe ogrodzenie czy od razu docelowe? Z tego co widzę to robicie naokoło taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 28.04.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 płot tylko od frontu taki, reszta bedzie siatka. Brama bedzie cofnieta o 1 przeslo bo nie chcielismy wycinac dębu - i w sumie dobrze wyszlo bo zrobilo sie miejsce na śmietnik. Co do kosztow wyslalam info na priv. Drzwi są naprawde ładne! pozdrawwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 cześć jaskółka to jeden z moich ulubionych projektów następny dom taki będzie mam tą samą prośbę co Greta prześlij mi namiary na Twoje ogrodzenie (kto je zrobił no i za ile ) Pozdrawiam ciepło Łodzianka z urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 02.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Podgladam od dluzszego czasu Twoje poczynania i musze powiedziec, ze gust masz swietny Ja stoje przed dylematem wyboru projektu i ta Jaskolka coraz bardziej do mnie przemawia... Tylko chcialabym inne okna w salonie. Czy moglabym prosic o ich rozmiar na wysokosc, tzn. jaka jest podana w projekcie? Marzy mi sie przeszklenie calej sciany, ale nie wiem, na ile to realne... nie tyle nawet koszt, co wymiary. Chociaz koszt pewnie bylby olbrzymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 02.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Gdzie ja oczy mialam! Tutaj juz bylo o oknach Wlasnie tak poczytalam te komentarze i widze, ze tutaj informacji to wiecej, niz w samym dzienniku. Nawet nie widzialam, ze sufit wypada tak nisko... ale my chcielibysmy sufit nad salonem miec odryty, ze sie tak wyraze i w nim okna jakies dachowe. Musze dorwac w koncu jakiegos konkretnego architekta, ktory pomoze rozwiazac moje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts