pumka_gumka 03.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Nie dam spokoju tej stronce Mam pytanie: czy dlugosc sciany szczytowej w kuchni, gdzie nie masz okien, oryginalnie na planie tez ma 4m? Cos mi sie tam nie zgadza z wymiarami... Marzy mi sie duza kuchnia i wlasnie chce, zeby miala 4m szerokosci, a cos mi mowi, ze tam jest tylko 3,5. Prosze, rozwiej me watpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 03.05.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Nie dam spokoju tej stronce Mam pytanie: czy dlugosc sciany szczytowej w kuchni, gdzie nie masz okien, oryginalnie na planie tez ma 4m? Cos mi sie tam nie zgadza z wymiarami... Marzy mi sie duza kuchnia i wlasnie chce, zeby miala 4m szerokosci, a cos mi mowi, ze tam jest tylko 3,5. Prosze, rozwiej me watpliwosci... witaj, ciesze sie ze zagladasz i ze sie podobaja moje pomysly! Nasza Jaskółka jest zaprojektowana wg. wzoru z muratora ale jest projektem indywidualnym - w sumie zachowala tylko wyglad zewnetrzny i ogolny zarys pomieszczen, ale wnętrze jest inne (o 25m2 większa) . Kuchnia ma wymiar 4x4m. zE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 03.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Podgladam od dluzszego czasu Twoje poczynania i musze powiedziec, ze gust masz swietny Ja stoje przed dylematem wyboru projektu i ta Jaskolka coraz bardziej do mnie przemawia... Tylko chcialabym inne okna w salonie. Czy moglabym prosic o ich rozmiar na wysokosc, tzn. jaka jest podana w projekcie? Marzy mi sie przeszklenie calej sciany, ale nie wiem, na ile to realne... nie tyle nawet koszt, co wymiary. Chociaz koszt pewnie bylby olbrzymi... na fakturze nie mam wymiarow okien - zmierze na budowie poniewaz nie sa wg. projektu zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 zaglądamy, zaglądamy widzę że już niedługo... zrezygnowaliście z drewna na zewnątrz czy to jeszcze nie ten moment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 04.05.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 zaglądamy, zaglądamy widzę że już niedługo... zrezygnowaliście z drewna na zewnątrz czy to jeszcze nie ten moment? marku witam zrezygnowaliśmy z drewna - tylko taras bedzie z desek! Zakochałam się w prostocie naszego domu i takim klarownym wyglądzie, dlatego "odwidziało" mi się drewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 zaglądamy, zaglądamy widzę że już niedługo... zrezygnowaliście z drewna na zewnątrz czy to jeszcze nie ten moment? marku witam zrezygnowaliśmy z drewna - tylko taras bedzie z desek! Zakochałam się w prostocie naszego domu i takim klarownym wyglądzie, dlatego "odwidziało" mi się drewno! też ostatnio myślę o prostocie, choć drewno pewnie zostanie... tak jak masz w tej chwili jest moim zdaniem ciekawie. Myślę że drewno nie jest jakimś koniecznym elementem, pytałem bardziej z ciekawosci niż z pasji do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Gratuluję ślicznej działki i fajnej wersji Jaskółki! Dużo ciekawych pomysłów w Twom dzienniku, zkręconaelfo. Bardzo podobają mi się drzwi - też będziemy mieli szare okna, więc może też drzwi w takim kolorze - czy mogę prosic o namiary na producenta?ps. jak duża jest Wasza kuchnia i salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 04.05.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Gratuluję ślicznej działki i fajnej wersji Jaskółki! Dużo ciekawych pomysłów w Twom dzienniku, zkręconaelfo. Bardzo podobają mi się drzwi - też będziemy mieli szare okna, więc może też drzwi w takim kolorze - czy mogę prosic o namiary na producenta? ps. jak duża jest Wasza kuchnia i salon? proszę bardzo drzwi robił nam: http://www.budrex.pl ale wzór jest z adeco. pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 16.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Od miesiaca tu zagądam, czekając jakie zmiany zaszły w tym bardzo interesujacym domu i NIC Inwestorzy zapracowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 01.07.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam! śliczny domek, okolica przecudna . A może jakieś nowe zdjęcia z placu budowy ? Też mam zamiar zafundoawć sobie szare okna, czy możesz napisać co to za kolor - okleina czy z palety RAL? Jeżeli polecasz ekipę od pompy ciepła, to też proszę o namiary. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Olka!Wy już zapewne mieszkacie,nie bądź taka,pochwal się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Przede wszystkim to chciałam się przywitać i napisać, że bardzo mi się podoba Twój domek. Jeśli chodzi o podłogi betonowe to proponuję zapytać tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3162325#3162325 i tutaj http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mieszkanka-malgos2,t126810-10620.htm No i nie zapytalas, a ja wiem jak to mozna zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 22.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://img693.imageshack.us/img693/8109/sfientac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://gfx.dlastudenta.pl/photos/warto_przeczytac/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesolych! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/christmas-tree-clr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makatkaa 05.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam serdecznie Bardzo ładny domek i ślicznie urządzany Naprawde z pomysłem i gustem Przy okazji pytanko o wybrane przez Ciebie lampy? Coż to za modele, i gdzie można je znaleźć? Naprawde sa ladniutkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 18.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Strasznie tu u Was cicho się zrobiło! Czemu ach czemu! I w dzienniku taki spokój. A ja tak lubię czytać i oglądać zdjęcia. Napisz coś chyba ,że właśnie się przeprowadzasz i nie masz czasu. Też jestem fanką domów parterowych. Myślałam , że popodglądam a tu ......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.04.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 proszę o głosowanie na prace mojej corci:-))))) http://www.meblikkonkursy.pl/galeria_prac.php?gal_id=2093 mieszkamy juz od października ..... musze sie zmobilizować i cos wkleic;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej, hej, co tam słychać?Koniecznie pokaż swoje wnętrza.Pozdrawiam,BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts