zakreconaelfa 20.08.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja trafiłem tu przez dach to jest ta plankija ? czy pozostało na Silesji? nie do końca lubię blachę ale jeśli już to wlaśnie jakąś bardziej nowoczesną, podobną do Waszej... no i ciekawa dyskusja o kominkach i rekuperatorze... pośledzę To Plannja Emka - ładna praffffda? !!!! Kominek i rekuperator u nas odpada - będzie pompa ciepła! Jutro kończą drugi odwiert wtedy powklejam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 20.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jest ładna, wlaśnie sie zastanawiam jak do cegly i drewna usiądzie... jakie są ceny takiego dachu? sama blacha jest pewnie droga... obejrzalem kilka stron sprzedawcow ale lobuzy cen nie dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 20.08.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jest ładna, wlaśnie sie zastanawiam jak do cegly i drewna usiądzie... jakie są ceny takiego dachu? sama blacha jest pewnie droga... obejrzalem kilka stron sprzedawcow ale lobuzy cen nie dają... za blachę, orynnowanie, membranę i wszystkie mat. potrzebne zapłaciliśmy 26 600zł + Vat Musisz przy płaskiej blasze zwrócić uwagę na fakt, że musi być pełne deskowanie, na nasz dach (340m2) deski kosztowały 8000tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 20.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no to ładnie... ja mam tylko 160-190 m2 (zaleznie od opcji) a podobno teraz miało być już taniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 21.08.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dziś jeszcze raz przeczytaliśmy wasz dziennik i znów nam kopara opadła. Jest ślicznie. Oby tak dalej! aha i widze że już odwierty a ja ci w PW chciałem polecić swoich wiertaczy, ile Cię kroją z metra? och i okna..... pisałaś coś o grafitowych....? brzmi ciekawie? jaka firma, jakieś fotki? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 21.08.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dziś jeszcze raz przeczytaliśmy wasz dziennik i znów nam kopara opadła. Jest ślicznie. Oby tak dalej! aha i widze że już odwierty a ja ci w PW chciałem polecić swoich wiertaczy, ile Cię kroją z metra? och i okna..... pisałaś coś o grafitowych....? brzmi ciekawie? jaka firma, jakieś fotki? Pozdrowienia! Też mi kopara opadła jak wczoraj w nocy przeczytałam że macie już odwierty pod PC! Hihihi..... ten zbieg okoliczności jest niesamowity! ..... a może jesteśmy bliźniakami ?! My płacimy 110zł/ mb odwiertu już z sondą. Ekipa również przednia, przyjechali z Poznania. Okna będą montowane w 2 tyg września. wybraliśmy okna PCV profil schueco. Firma ze Zduńskiej Woli. Jak będą okna będą fotki Pozdrawiam Waszą rodzinkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 24.08.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 hej, dostałaś moje PW z e-mailem? chyba mi się skrzynka zapchała, albo coś się popsuło, bo nawet wykasować wiadomości nie mogę... Dodałem klocek z e-mail poniżej, można pisać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam - a aj trafilam tutaj przez irme ale pewnie nie weszlabym na strone dziennika jakbym nie doczytala ze budujecie jaskolke - my tez i tez ze zmianami - tutaj nasza budowa http://forum.muratordom.pl/budowe-czas-zaczac,t101458.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 prześliczny macie ten domek a okolica co tu dużo ukrywać - marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 27.08.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Kominek i rekuperator u nas odpada - będzie pompa ciepła! Jutro kończą drugi odwiert wtedy powklejam zdjęcia przez rezolutność czy te rzeczy sie wykluczają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 27.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 to jeszcze ja piekny dom! (bo podobny do mojego ) mam nadzieje ze jak ja zaczne budowe to juz bedzie grono takich super domkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ooliwka a kiedy wreszcie zaczniesz? a w ogóle to byś założyła w końcu ten dziennik bo jak nie ma dziennika to nie ma komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 27.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ooliwka a kiedy wreszcie zaczniesz? a w ogóle to byś założyła w końcu ten dziennik bo jak nie ma dziennika to nie ma komentarzy dokladnie. !!!! bo jak chcesz stosować drewno w elewacji to myk myk wklejaj inspiracje ja się poprzyglądam bo swój wlaśnie wymyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam - a aj trafilam tutaj przez irme ale pewnie nie weszlabym na strone dziennika jakbym nie doczytala ze budujecie jaskolke - my tez i tez ze zmianami - tutaj nasza budowa http://forum.muratordom.pl/budowe-czas-zaczac,t101458.htm pozdrawiam nie ukrywam że zazdroszę zaawansowania budowy! Jaskółka to jaskółka - śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 prześliczny macie ten domek a okolica co tu dużo ukrywać - marzenie dzięki za miłe słowa! i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Kominek i rekuperator u nas odpada - będzie pompa ciepła! Jutro kończą drugi odwiert wtedy powklejam zdjęcia przez rezolutność czy te rzeczy sie wykluczają? rezolutność inwestorki ...a tak naprawdę względy ekonomiczne. Inwestycja w rekuperator (przy niskich kosztach energii - PC) się nie zwróci. No i kasa przeznaczona na reku została zainwestowana w PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 to jeszcze ja piekny dom! (bo podobny do mojego ) mam nadzieje ze jak ja zaczne budowe to juz bedzie grono takich super domkow wklejaj projekt i pochwal się !!!! Niech takich cudeniek będzie coraz więcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ooliwka a kiedy wreszcie zaczniesz? a w ogóle to byś założyła w końcu ten dziennik bo jak nie ma dziennika to nie ma komentarzy dokladnie. !!!! bo jak chcesz stosować drewno w elewacji to myk myk wklejaj inspiracje ja się poprzyglądam bo swój wlaśnie wymyslam drewniane inspiracje that's what I need !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jak mi się uda to zrobię zdjęcia szarego domku u nas na wsi nie ma jakiegoś skomasowanego ataku drewna na elewacji ale to co jest jest ekstra. przynajmniej mi się baaaardzo podoba. jak na niego patrzę to zawsze żałuję że my nie mamy a do tego mają taki ślicznie wypielęgnowany ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 27.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ale u mnie naprawde nie ma co ogladac prosty domek do tego nie mam w domu projektu wszystko czeka w starostwie gdziej juz powinnismy dostac pozwolenie ale przez super geodete sprawa stoi w miejscu no i budowa na drugi rok wiec nie chce tak przeciagac dziennika co do elewacji to sama mam problem bo nie wiem czy zrobie to co mam na projekcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts