efilo 27.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 planujemy bardzo prosty wystrój domu, jedynym szaleństwem miał być żyrandol w jadalni i spodobał mi się ten: http://www.inlight.info/assets/PDFy/wspolczesne/P&V_2007.pdf ekhm....ale go nie będzie bo kosztuje bagatela... 16.543,2 zł nie wiem dlaczego podobają mi się takie drogie rzeczy SZUKAM PANA "KAZIA" który mi taki żyrandol zrobi musisz jeszcze zapodać nazwę bo w tym pdfie jest tego sporo i nie wiem na co patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 lampka, lampa , lampeczka, żyrandol, żyrandolik RAFT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 toż to kandelabr a nie żadna lampka zwróciłam na nią uwagę jak przeglądałam - zresztą jest tam dużo śliczności jest naprawdę bardzo reprezentacyjna. I może faktycznie ktoś by ci taką zrobił - w końcu nie jest jakaś specjalnie skomplikowana. cena wynika głównie z designu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jakby się komuś nie chciało szukać w tym katalogu to.... http://images29.fotosik.pl/269/4ac1d99791401da4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 toż to kandelabr a nie żadna lampka zwróciłam na nią uwagę jak przeglądałam - zresztą jest tam dużo śliczności jest naprawdę bardzo reprezentacyjna. I może faktycznie ktoś by ci taką zrobił - w końcu nie jest jakaś specjalnie skomplikowana. cena wynika głównie z designu ...i z faktu że swarovski maczał w tym swoje palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 kryształy swarovskiego sa naprawdę przepiękne. a w połączeniu ze światłem halogenowym który wyzwala w nich wszystkie refleksy to po prostu zabójczy widok. powiem szczerze że też marzę o czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 29.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 @zakreconaelfa 1.)Piękny! Jak na razie od Svarovskiego mamy tylko biżuterię....I chyba tak zostanie ... 16tys...... czizas! 2.)Pamiętasz o podesłaniu mi testów konsumenckich? e-mail w stopce.3.)Wstawiliśmy RZUT domku:-) zerknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 29.08.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 @zakreconaelfa 1.)Piękny! Jak na razie od Svarovskiego mamy tylko biżuterię.... I chyba tak zostanie ... 16tys...... czizas! 2.)Pamiętasz o podesłaniu mi testów konsumenckich? e-mail w stopce. 3.)Wstawiliśmy RZUT domku:-) zerknij. 1.) niom - piękny 2.) pamiętam i już wysłałam nawet X2 3.) pędzię podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.08.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 http://www.trendir.com/archives/gallery-vetri-charme-pendants.jpgco to jest? ja chcę to mieć....piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 30.08.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Irma, są to lampy firmy "Gallery Vetri D'Arte" musisz pogooglować. wiem ze w sklepie int. "markowydom" można kupić tej firmy lampy - czy tą nie wiem. nasza faworytka się nazywa "charme" i kosztuje ok 720Euro. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 30.08.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 http://www.trendir.com/archives/gallery-vetri-charme-pendants.jpg co to jest? ja chcę to mieć....piękne... są jeszcze takie http://shop.ges-bo.de/images/charmeP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Oooo kolejna rzecz do zerżnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Warto zastanowić sie nas lepszymi oknami. Jeśli bedzie rekuperator mozna zrezygnować z niektórych otwieranych i wstawić tzw fiksy (nie otwierane) Widze, ze chyba nie Ty bedziesz myl te fixy Ja sluzby nie mam, a szyby lubie miec czyste, wiec u nas fixy byly torpedowane juz w zarodku. Dalej uwazam, ze fixy to idea fix facetow, ktorzy ze sprzataniem w domu maja niewiele wspolnego. ja będę miała fixy. a nie jestem facetem. dodam że to był mój pomysł faktycznie oszczędność duuuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.09.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja też nie jestem facetem, chyba, że o czymś nie wiem a mam dużó fixów i to bez rekuperatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 01.09.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ...też ma fixy... tzn ma 1 ale za to duuuży FIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Irma Ty nie możesz być facetem. No chyba że takim wiesz... jak sławni projektanci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 01.09.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Oooo kolejna rzecz do zerżnięcia hihigh... ładne czoooo? właśnie jedziemy z mężem do amsterdamu ... mój kochany nie zna moich sprytnych, podstępnych planów mam wydrukowany plan elektryki i będziemy biegać po wszyyyyystkich sklepiczorach z lampami a on planuje relaksujący wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jezoooo zabierzcie mnie w walizce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 P.S. Masz natychmiast obfotografować i wkleić swoje nabytki. Albo chociaż linki do nich zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts