zakreconaelfa 01.09.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jezoooo zabierzcie mnie w walizce!! nie ma mowy!!! wszystkie lampy są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 01.09.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 P.S. Masz natychmiast obfotografować i wkleić swoje nabytki. Albo chociaż linki do nich zapodać ... jestem bardzo ciekawa co kupimy ... mam nadzieję że wyciągnę Mr. T. z coffee shopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Z rewizytą wpadłam, dyg. Rzeczywiście nasze domki sa podobne, hihi domek ładny, ale dach najładniejszy . Też nie jestem facetem i mam fix Zakreconaelfa, jak wrócisz, koniecznie wklej fotki tych zakupionych i tych niezakupionych, ale utrwalonych na fotkach lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jak mi się uda to zrobię zdjęcia szarego domku u nas na wsi nie ma jakiegoś skomasowanego ataku drewna na elewacji ale to co jest jest ekstra. przynajmniej mi się baaaardzo podoba. jak na niego patrzę to zawsze żałuję że my nie mamy a do tego mają taki ślicznie wypielęgnowany ogródek Efilo, zrób tę fotkę i wklej, jak nie tu, to u mnie, u siebie. Pokaż ten szary domek i ten ogródek .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 TomKa domek zrobię na pewno ciekawe jak będzie odbierany bo jest z basztą. co do ogródka to nie wiem bo to można tylko od strony tarasu zrobić a tam zawsze ktoś siedzi no i obciach generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 no no hamak boski. gdzie będzie stał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 13.09.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 efilo, przy basenie ... a tak serio to na wielkim tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 w poprzednim mieszkaniu mieliśmy prawie identyczny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 zakręconaelfo kafle z kryształkami widziałam na żywca - śliczne. zazdraszczam przepastnych kieszeni. to jedne z najdroższych dekorów jakie w życiu widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 P.S. U nas też woda będzie się z sufitu lała ale 'rablami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 16.09.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 zakręconaelfo kafle z kryształkami widziałam na żywca - śliczne. zazdraszczam przepastnych kieszeni. to jedne z najdroższych dekorów jakie w życiu widziałam efilo.... może widziałaś te http://foto0.m.onet.pl/_m/bae11f0557a08ed08b7a46333f8a6c60,10,19,0.jpg bo 1 dekor kosztuje 800zł te nasze są znacznie tańsze, bo kosztują ok. 220zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 tak, ale kupuje się je parami a co do dekorów ja widziałam i takie po 2400, powlekane 24karatowym złotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 16.09.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 tak, ale kupuje się je parami a co do dekorów ja widziałam i takie po 2400, powlekane 24karatowym złotem. spryciara to prawda Irma, dzisiaj widziałam lampę charme s (chrom) na żywo jestem zawiedzona! Nie wiem czy bedę je kupowała, chociaż dostałam już ofertę z markowego domu i miałam zamawiać. W realu sa baaaaardzo strojne (baaaardzo się świeci srebrna część) a na zdjęciach wyglądają bardzo delikatnie i z klasą.... jestem wkurzona!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.09.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ufff...ja tam się cieszę, bo mnie nie stać...ale rozumiem Twój ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 16.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 pozazdrościć dylematów ja mam prośbę. jest szansa na pstrykniecie z bliska tej Plannji ? Nie macie jeszcze pewnie nigdzie dostawionego do niej drewna? ciekawi mnie jak to ze sobą siądzie... pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 na pewno te Twoje. Były droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 16.09.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 pozazdrościć dylematów ja mam prośbę. jest szansa na pstrykniecie z bliska tej Plannji ? Nie macie jeszcze pewnie nigdzie dostawionego do niej drewna? ciekawi mnie jak to ze sobą siądzie... pozdrawiam Marek pstryknę z bliska i wkleję! a drewno to raczej dopiero wiosenną porą. Ale Marku, jestem przekonana że drewno będzie dobrze wyglądało. Przez pewien moment myśleliśmy o kamieniu, ale drewno będzie lepiej wyglądało, da miły, ciepły klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 16.09.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 na pewno te Twoje. Były droższe słowo harcerza 1 dekor kosztuje 220zł (jak Irma stwierdziła, trzeba kupić parę) a kafle do tego 170zł/m2. efilo, może wpadniesz do łodzi na zakupy.... oprowadzę Cię!!! mamy widocznie lepsze ceny tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 16.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 tak coś czuję....jakie bedzie drewienko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 16.09.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ufff...ja tam się cieszę, bo mnie nie stać... ale rozumiem Twój ból cóż... w jadalni charme...w salonie IKEA w naszej łazience Swarovski ... u dzieci ... Tubądzin w ten sposób jakoś damy radę.... finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts