niktspecjalny 20.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Można sobie tu też powierszykowac by nie popaść w kałabanie. Zaczaruje twój świat kolorami tęczy,podaruje ci sen utkany z promieni słońca,z szumu morskich fal. Spójrz na niebo...Smutki, troski z szarymi obłokamipopłyną szybko w dal. Słońce swym blaskiem zakryje koszmar,koszmar złych, zabierających powietrze chwil.Ty żyj mój bracie !!! W kropelce życia, w smaku goryczyodnajdziesz światło i nowe drzwi.Ty śnij mój bracie !!! Śnij sen na jawie dający radość,niosący pokój, zadowolenie,otwórz swe drzwi... Otwórz swe drzwi i żyj !!!po prostu...żyj. prawda ,że sobie fajnie zawierszowalem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Fajnie. a nie chcesz wierszykować tutaj?http://forum.muratordom.pl/stowarzyszenie-budujacych-poetow,f104.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.02.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Fajnie. a nie chcesz wierszykować tutaj? http://forum.muratordom.pl/stowarzyszenie-budujacych-poetow,f104.htm A dobrze przeczytałeś temat we wątku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Fajnie. a nie chcesz wierszykować tutaj? http://forum.muratordom.pl/stowarzyszenie-budujacych-poetow,f104.htm A dobrze przeczytałeś temat we wątku??? no tak to " skandal" !!! jak mozna wiersze czy tam wierszyki kierowac do działu poezji tworzonego przez poetów LOL wstydzil bys sie retro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.02.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 zelona.....cytujesz mnie a odpowiadasz retrofood. To takie po pierwsze.Po drugie..... kąśliwość twoja jest niegrzeczna.Pominę nawet skandal ,któremu poświęciłaś tyle czasu.Nie męcz się i tak wszyscy wiedzą ,że nie potrafisz pisać wierszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 zelona.....cytujesz mnie a odpowiadasz retrofood. Tiaaa? No popatrz a wydaje mi sie ze zacytowałam tez retroofoda LOL dwa - jest jakas niepisana zasada ze w jednym poscie wolno tylko cytowac i odpowiadac jednej osobie na tym forum? nic o tym nie wiem LOL LOL LOL a po 3-cie - to bardzo ciekawe ze wypowiadasz sie w imieniu "wszystkich" (na tym forum czy moze i w ogole w imieniu calej ludzkosci na swiecie? I czy ci "wszyscy" dali ci jakies upowaznienie? (tu musialabym napisac LOL x 10 ) (puk puk puk - domyś sie co oznacza ten dzwiek i w co sie w tym momencie pukam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 zelona.....cytujesz mnie a odpowiadasz retrofood. Tiaaa? No popatrz a wydaje mi sie ze zacytowałam tez retroofoda LOL dwa - jest jakas niepisana zasada ze w jednym poscie wolno tylko cytowac i odpowiadac jednej osobie na tym forum? nic o tym nie wiem LOL LOL LOL a po 3-cie - to bardzo ciekawe ze wypowiadasz sie w imieniu "wszystkich" (na tym forum czy moze i w ogole w imieniu calej ludzkosci na swiecie? I czy ci "wszyscy" dali ci jakies upowaznienie? (tu musialabym napisac LOL x 10 ) (puk puk puk - domyś sie co oznacza ten dzwiek i w co sie w tym momencie pukam ) Wiesz co szkoda gadać.Nadal nie wiem dlaczego zajmujesz sie takim kąśliwym językiem.Tytuł wszechobecna nadało ci FM ale powinien ,tam się znaleźć dopisek z wszech miar upierdliwa.Kobieto o jakim ty ::::: ....ciekawe ze wypowiadasz sie w imieniu "wszystkich"...i jeszcze jakiej ludzkości??? Kazałaś mi sie popukać w głowę.Dlaczego???Założyłem sobie wątek pt.takie tam wierszyki.W związku z tym ,że w niżej zamieszczonym linku piszą wybitni a ja do nich nie należę,chciałem swoje rymowanki wkleić właśnie tu. Co w tym złego. http://forum.muratordom.pl/stowarzyszenie-budujacych-poetow,f104.htm retrofood mi to pokazał i koniec.Ty jak zwykle musisz mnie umoralniać nie wiedząc dlaczego. rymowanka dla zelenej Tym tu słowom daje pokój Niech zielona da mi spokój Bo w jej tekście bez kultury to wychodzą same bzdury Czas zielonej chyba mija zamiast słów chce użyć kija nie potrafi już tak ładnie składać zdań w tą prosta składnie Wszystko tu napawa złością zamiast być piękną miłością tak ogólnie do bliźniego a nie do niktspecjalnego U zielonaj zalet wiele jak u księdza co niedziele bo on piękne ma kazania i nas uczy pojednania Rymowanki taki morał kup zielona se pastorał i w niedzielę o poranku pukaj mocno nim na ganku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 otwieram chrupki, rozsiadam się wygodnie w fotelu i z ciekawością przyglądam się na rozwój wypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 otwieram chrupki, rozsiadam się wygodnie w fotelu i z ciekawością przyglądam się na rozwój wypadków fajny wierszyk dla Grzesia. otwieram chrupki i z wielkim smakiem czekam co będzie z takim chłopakiem w fotelu wygodna przybieram pozycje czekając na rozwój wypadków i definicje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no miło... ale czekam na bardziej krwawe sceny z potyczek miedzy forumowiczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no miło... ale czekam na bardziej krwawe sceny z potyczek miedzy forumowiczami Nie to miejsce na te sceny no i nie mam takiej weny by z potyczek forumowych robić wykład poglądowy Jeśli ktoś do tego zmierza niech se idzie zabić zwierza polowanie dobra rzecz no i można dużo zjeść nie bądź taki drobiazgowy bo twój pomysł jest typowy krwawym ma być rykowisko wszak to przecież nie pastwisko czekaj czekaj aż w tym wątku zrobi się trochę porządku a zielona to zrozumie że już nie jest pierwsza w tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 "DŻIZES KU.WA JA PIER.OLĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 "CZIZES KU.WA JA PIER.OLĘ" I za taką przypowiastkę nie dostaniesz nic na gwiazdkę Za te słowa ku pamieci niech głupota się rozkręci CZIZES KU.WA JA PIER.OLĘ ja słowotok ten dosolę w nim tu piękna jest bez liku ,że wypada zrobić siku Ja nie szukam tutaj zwady na głupotę nie ma rady joan znów to podkreśliła i głupotą zachwyciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no nie?niby niktspecjalny a jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ciężkie działa wytoczonelufy grzeją się od spalini we wszystko co zielonecałą parą już przygrzalim proponuję pokój Bożyodkreśl złości grubą kreskąmuza, gdy komuś przyłożyszodlatuje w dal niebieską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 retrofood ciiiiii. Jak to dobrze retro prawi i już lufy ma czerwone nic mnie tutaj nie rozbawi bo me serce jest zranione Boży pokój proponuje by już zgoda panowała złość się we mnie potęguje bo mi jedna nagadała Chcę odkreślić grubą krechę i zapomnieć o kobiecie wielką z tego mieć uciechę za te złości co ma przecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 \\zraz będzie wierszyk dla nie..trararlalalalal hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 zabci ja na przekaske zaba_gonia wiersz szykuje co rozbawi wnet każdego trochę sobie poszpanuje by napisać coś głupiego Niech się stanie wola Boska niech wierszykiem nas oświeci prawie jak Krystyna Loska w świat niech zwrotka ta poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 a dla mnie? ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.02.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 trochę sobie poszpanuje by napisać coś głupiego Dż - K - J - P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts