niktspecjalny 27.02.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 joan namber tu dla ci..... Nie wychylaj się z tym "CZIZES" bo to jest już upierdliwe przecież jesteś słodka rulez a to przecież niemożliwe Czas dla ciebie się wstrzymuje bo honoru masz za mało i nam wszystkim pokazuje żeś ty obce jakieś ciało. Polubiłaś se houścika co ma zalet bardzo wiele ty pobrykasz on pobryka i spotkacie się w kościele Se morała tu wykminie bo rozwinąć go tu trzeba ty pracujesz przecież w gminie jemu uchyl więcej nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 a dla mnie? ja też poproszę Majka to osobna bajka Toż to przecież kamikadze Lubi ze mnie robić jajka Nic już na to nie poradzę Takie krótkie coś do Ciebie bo mówiłaś "ja też proszę" będziesz chyba w siódmym niebie jak zobaczysz moje nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 trochę sobie poszpanuje by napisać coś głupiego Dż - K - J - P joan piątka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ŻABIE od me.... Znowu ku..rdę nie masz zdania a ja czasu na czekania no bo przecież obiecałaś że już wiersza zrymowałaś Zachowujesz się jak klakier co to ręce sobie zbija weź se pozór dziś na lakier szybko czas twój tu przemija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ns WAL się!!!!!!!!! buraku kumasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ns WAL się!!!!!!!!! kumasz? Bardzo to nie miłe słowa Jesteś taka mała kro..wa Co to muczy już o świcie by oznajmić coś elicie skoro nie ma tu cenzury i mi tak dziś pojechałaś ja pierd...lę twoje bzdury bo to mały przecież hałas. Walić się to możesz sama spytaj o to dobrze męża nie rób ze mnie tutaj chama bo masz chyba w ......pie węża. Wszystkich tu biorę na świadaki że nie chciałem takiej jatki To mi ona pojechała i zrobiła ze mnie wała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 myślałam że mnie już nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.02.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ns WAL się!!!!!!!!! kumasz? Bardzo to nie miłe słowa Jesteś taka mała kro..wa Co to muczy już o świcie by oznajmić coś elicie skoro nie ma tu cenzury i mi tak dziś pojechałaś ja pierd...lę twoje bzdury bo to mały przecież hałas. Walić się to możesz sama spytaj o to dobrze męża nie rób ze mnie tutaj chama bo masz chyba w ......pie węża. Wszystkich tu biorę na świadki że nie chciałem takiej jatki To mi ona pojechała i zrobiła ze mnie wała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 trzeba chyba print screena zrobić dawno nikt się nie naparzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To mi ona pojechała i zrobiła ze mnie wała. w robieniu z siebie wała nie masz żadnej konkurencji i zważaj na słowa, bo do kobiet mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 w robieniu z siebie wała nie masz żadnej konkurencji Nic dodać, nic ująć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To mi ona pojechała i zrobiła ze mnie wała. w robieniu z siebie wała nie masz żadnej konkurecji i zważaj na słowa, bo do kobiet mówisz Już cię zrozumiałem drogi moderatorze. Jeżeli Ci kobieta powie ,że jesteś chuje.m , to ty to przyjmiesz bez urazy.....i będziesz sie z tego cieszył.....Pamiętaj drogi kolego ,że granica obrażającej jazdy na FM dotyczy także kobiety....mylisz sie z ta twoja szybka hipotezą.Musisz podzielić to ubliżanie na dwa i wyważyć kto kogo obrażał....wszak to twoja rola manekinku.... Skoro tak to zrozumiałeś i tu tak zareagowałeś zrób rachunek tu sumienia no i powiedz dowidzenia Twa logika na tym forum mija się właściwie z celem gdzieś zgubiłeś główny wątek robiąc mnie nieprzyjacielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 w robieniu z siebie wała nie masz żadnej konkurencji Nic dodać, nic ująć! Czyli normalnie mogę powiedzieć......wal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 w robieniu z siebie wała nie masz żadnej konkurencji Nic dodać, nic ująć! Czyli normalnie mogę powiedzieć......wal się do siebie tak, nie mam nic przeciwko! żenua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.02.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 w robieniu z siebie wała nie masz żadnej konkurencji Nic dodać, nic ująć! Czyli normalnie mogę powiedzieć......wal się do siebie tak, nie mam nic przeciwko! żenua czekaj żeby była jasność....Jak kobieta mówi facetowi wal sie to jest ok...A jak facet mówi kobiecie wal sie to jest nie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekaj żeby była jasność....Jak kobieta mówi facetowi wal sie to jest ok...A jak facet mówi kobiecie wal sie to jest nie ok? ooo.. zaczynasz myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.02.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekaj żeby była jasność....Jak kobieta mówi facetowi wal sie to jest ok...A jak facet mówi kobiecie wal sie to jest nie ok? ooo.. zaczynasz myśleć to NIEMOŻLIWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.02.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekaj żeby była jasność....Jak kobieta mówi facetowi wal sie to jest ok...A jak facet mówi kobiecie wal sie to jest nie ok? ooo.. zaczynasz myśleć to NIEMOŻLIWE co za defetyzm socjalizacja eNeSa przebiega z trudem, ale nie trzeba się zrażać chwilowymi niepowodzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.02.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 http://img406.imageshack.us/img406/3918/ojapierdolezs1.th.jpg http://www.joemonster.org/i/ak/prezydent_by_chermi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Szukalam wewatku bo nic tak nie robi na dobry humor jak ns kolejny raz robiacy z siebie mega buca I pal licho wierszyk o mnie (bo mam to w nosie- pomijajac ze nikomu a juz na pewno nie biednemu nsikowi kazalam sie w łebek pukac - tylko sama popukalam (jakos subtelna roznica umknela) Ale za tekst do joan i zabki goni to powinien kolega ns dostac MEGA BANA po prostu - jakas granica jest (chyba?) chamidło wydzie zawsze - nawet jak pisze "wierszem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts