Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

takie tam wierszyki

niktspecjalny

Recommended Posts

jasne :wink: czyli i za dobitnie brzmiące cytaty obrazujące własną reakcję na żenadę (choć "nie obrażające dyskutantów i innych" ), jak i za nazwanie Kogoś konretnego głupim, krową, i sugerowanie że go pier.olić chce, i zaleca Mu w.lic się z mężem, i takie tam żenujące teksty odnoszące się wszak do konkretnych osób i uwłaczające w konkretny sposób... 8) trzymam za słowo 8)

dokladnie tak

chociaż po usunięciu pierwszego postu "zaogniającego sytuację" kolejne mogą nie mieć do czego się odnieść ;)

w wersji "hard" z poprzedniej strony powinny zostać jedynie 3 pierwsze posty ;)

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja uwazam, ze to jak widzimy innych ludzi swiadczy wiecej o nas samych niz o tych ludziach.

p.s. jakby kogos obchodzilo co ja uwazam... :lol:

Nikt nie odniósł się do powyższej wypowiedzi - chyba dla przedmówców są nie do przyjęcia :roll:

e, dlaczego? Zgadzam się, więc juz milczę :lol:

No to niestety jest cenzura. 8)

Regulamin nic nie mówi o zakazie "zaogniania" sytuacji. 8)

ale - jakbyś tego nie wiedziała - można ją zaogniać nie rzucając "mięsem"

kończę, ja nie narzekam na nudę

wszystkim życzę działań adekwatnych do sytuacji

pełen życzliwości dzień jak widzę... :lol:

Ponieważ mnie się nudzi strasznie...że aż o konsekwencję proszę... 8) to norrrmalnie życzę wszystkim udanego weekendu...bezmięsnego 8) i poetycko wiosennego 8)

e-Mandzia -(nie zdążyłam przed Tobą ale może przeczytasz) Ja aniołów nie rozumiem - tylko je podziwiam... :roll: dlatego słów Zelijkii komentowac nie będę... 8) bo wiesz...ja zła kobieta jestem... :wink:

Ponury - a we Włochach komu kibicować żeby przeżyć? :wink:

A ja uwazam, ze to jak widzimy innych ludzi swiadczy wiecej o nas samych niz o tych ludziach.

p.s. jakby kogos obchodzilo co ja uwazam... :lol:

Nikt nie odniósł się do powyższej wypowiedzi - chyba dla przedmówców są nie do przyjęcia :roll:

e, dlaczego? Zgadzam się, więc juz milczę :lol:

To tak, jak ja - też się zgadzam, więc od teraz zaczynam milczeć :D

PS

Miałam na myśli przedmówców w dysputy się wdających :)

selimm,

Wiem, że wypatrujesz rewanżu, jak kania dżdżu... Ale teraz mi się nie chce. Odpocznij ;)

O tak - kupiłem komplet noży ...z myślą już niedługo ...już niedługo

aż -se muszę przelecieć po Twoich postach -żeby zajarzyć

ja.. pamiętam : kobiety , raptusów ,takich co lubią przypierdolić :lol:

takich... których jedynym celem egzystencji jest kadzenie życia ludziom

także dychnij se synek

kończę, ja nie narzekam na nudę

wszystkim życzę działań adekwatnych do sytuacji

pełen życzliwości dzień jak widzę... :lol:

life is brutal and full of zasadzkas on every krok 8)

szkoda czasu na dyskusje o tym co jest jasne - do nakręcania sytuacji trzeba dwóch stron

eNeS się mocno nakręca, ale przecież nie sam z siebie

zatem - jeśli konsekwentnie zostawiono bluzg pod adresem tego co robił, konsekwentnie należało wytrwać wszystkie etapy nakręcania aż do końcowej tyrady, że mu przykro etc.

Ponury - a we Włochach komu kibicować żeby przeżyć? :wink:

nie wiem

w rubryce kibicowanie wpisuję "nie dotyczy" ;)

Ekhm, nie uważacie, Szanowne Towarzystwo, że takie zbiorowe pastwienie się nad tą ofiarą NS-em, jest nieco żenujące? Normalnie jak banda kiboli :o

Towarzystwo lubi chodzić za mną bo ich to kręci by mi coś tam przypiąć.Nikt mnie nie rozumie tylko tak sobie odpowiadają spontanicznie.śmiechu warte.

Wystarczy dokładnie przeanalizować kolejność wchodzących do wątku i ich odpowiedzi.Polecam żabę ,joan i ludzika lego.Ten ostatni w dobitny sposób tłumaczy wszystkim jak należy postępować z NS.Pominąłem celowo ponurego ,który jako moderator tylko w stosunku do mojej osoby stosuje nie regulaminowe sposoby.Traktując mnie jak nie forumowicza.Nie odpowiada tylko mi,nie wiedzieć dlaczego.Słucha ogółu(słusznie) nie patrząc jaki początek ma watek :wink:

Kończąc.....jeżeli ktoś nie biorący udziału w wątku używa słów niecenzuralnych i moderator tego nie widzi to ja sorki ale nie rozumie. :evil:

wal się buraku to o co chodzi.Ktoś może obrażać mnie a ja mam to z pokorą przyjmować i przytakiwać.Interpretacja moderatora polega na stwierdzeniu ,że NS jest poddany jakimś próbom a on ma to pod kontrola. :evil:

w robieniu z siebie wała nie masz żadnej konkurencji.....

tak nie mówi moderator chyba ,że ....

socjalizacja eNeSa przebiega z trudem, ale nie trzeba się zrażać

jednym z mechanizmów jej jest naśladowanie.Proszę o tym pamiętać.

ns jak przestaniesz tak galopować to weź głęboki oddech i pomyśl trochę, proszę Cię, nooo....

Wiesz, ze ja w każdym znajduje dobro. Pisałam Ci już kiedyś o tym. Spróbuj tez tak zrobić, zobaczysz, że świat będzie o wiele przyjemniejszy.., a ludzie nagle zaczną do Ciebie się uśmiechać... Tylko weź uśmiechnij się Ty pierwszy, co Ci szkodzi spróbować... :D :wink:

Uwziąłeś się na ta Zielonooka a co Ona Ci tak na prawdę zrobiła? Zobacz, ze Ona z nikim innym problemów nie ma, tylko Ty jeden wystajesz z gromadki. To kulturalna i mądra babka i ma wszystko na swoim miejscu. Nie bronie Jej, bo i po co, to ja mogłabym schować się pod Jej skrzydła w razie potrzeby. Tylko chce Ci przypomnieć o tym co sam i tak wiesz, tylko ostatnio nie chcesz zobaczyć.

No nawet do Ponurego masz jakieś ale. Przecież popatrz na Jego posty. Co drugi to jakaś pomoc dla kogoś co czegoś szuka, albo czegoś nie wie...

Czy jesteś w stanie pokazać osobę na tym forum do której nic nie masz?

Miałeś już taki dobry okres, co Cię znowu dopadło?

Na prawdę, mowie Ci, uśmiechnij się i zobaczysz, ze wszystko zacznie inaczej wyglądać.

Zeljka, Ty jesteś po prostu za dobra, aż nierealna :D

i to dobra nie w kontekście "przesłodzona" ;)

nie pytałam komu kibicujesz...

nie kibicuję - ergo - nie mam zdania na temat komu kibicować we Włochach [we Włoszech zresztą też ;)]

jednak - jeśli tylko chcę - potrafię być świetnym "kibicem negatywnym"

mocno kibicowalem przeciw gospodarzom ostatnich mistrzostw świata, i cały czas przeciwko takiej jednej pomylonej partii politycznej itp. ;)

Pominąłem celowo ponurego ,który jako moderator tylko w stosunku do mojej osoby stosuje nie regulaminowe sposoby.Traktując mnie jak nie forumowicza.Nie odpowiada tylko mi,nie wiedzieć dlaczego.Słucha ogółu(słusznie) nie patrząc jaki początek ma watek :wink:

zwykle odpowiadam ogólnie wszystkim w wątku [ogółowi], i jakoś większość nie ma kłopotu ze zrozumieniem tego co piszę

i niby jakie nieregulaminowe sposoby ? masz może pretensję o to, że nie kasowałem tych coraz bardziej chamskich "wierszyków" ?

napisałem wyżej, że pozostawienie tego wątku bez ingerowania to chyba mój błąd - trzeba mi było od razu zostawić jedynie 3 pierwsze posty z tego wątku i przenieść go działu poetyckiego

ja też się uczę, a przy okazji powoli przestaję wierzyć w samoregulacyjne zdolności dorosłych ludzi do opanowania się

wal się buraku to o co chodzi.Ktoś może obrażać mnie a ja mam to z pokorą przyjmować i przytakiwać.Interpretacja moderatora polega na stwierdzeniu ,że NS jest poddany jakimś próbom a on ma to pod kontrola. :evil:

chronologia zdarzeń jest jaka jest i każdy ją widzi

po takim tekście:

"trochę sobie poszpanuje

by napisać coś głupiego"

chyba nie dziwota, że jego adresatka się wzburzyła ;)

i tak podsumowując: miałeś pozostawioną wolną rękę we własnym temacie, bardzo bawiło cię szybciutkie pisanie coraz bardziej chamowatych tekstów, a teraz co ? beksa lala ? ile masz lat ? chyba już ponosisz odpowiedzialność za swoje czyny ?

"ludek lego" ? to jest poziom dorosłego faceta ?

tak nie mówi moderator chyba ,że ....

ta konkretna opinia jest do konkretnego twego tekstu

nie miej do nikogo - poza sobą - pretensji, skoro na własne życzenie robisz z siebie pośmiewisko

i nie od wczoraj, nie od tygodnia, tylko od dawna - takie jest moje zdanie jako forumowicza, bycie moderatorem nie ma tu nic do rzeczy

jednym z mechanizmów jej jest naśladowanie.Proszę o tym pamiętać.

tak, pamiętaj o tym koniecznie, jako przykład do naśladowania polecam zachowania przeważającej większości Forumowiczów ;)

tak gwoli prawdy, to nie wierzę w żadną socjalizację eNeSa, tam była o taka mordka, mrużąca oko ;)

cała reszta została wyjaśniona powyżej

ns jak przestaniesz tak galopować to weź głęboki oddech i pomyśl trochę, proszę Cię, nooo....

Wiesz, ze ja w każdym znajduje dobro. Pisałam Ci już kiedyś o tym. Spróbuj tez tak zrobić, zobaczysz, że świat będzie o wiele przyjemniejszy.., a ludzie nagle zaczną do Ciebie się uśmiechać... Tylko weź uśmiechnij się Ty pierwszy, co Ci szkodzi spróbować... :D :wink:

Uwziąłeś się na ta Zielonooka a co Ona Ci tak na prawdę zrobiła? Zobacz, ze Ona z nikim innym problemów nie ma, tylko Ty jeden wystajesz z gromadki. To kulturalna i mądra babka i ma wszystko na swoim miejscu. Nie bronie Jej, bo i po co, to ja mogłabym schować się pod Jej skrzydła w razie potrzeby. Tylko chce Ci przypomnieć o tym co sam i tak wiesz, tylko ostatnio nie chcesz zobaczyć.

No nawet do Ponurego masz jakieś ale. Przecież popatrz na Jego posty. Co drugi to jakaś pomoc dla kogoś co czegoś szuka, albo czegoś nie wie...

Czy jesteś w stanie pokazać osobę na tym forum do której nic nie masz?

Miałeś już taki dobry okres, co Cię znowu dopadło?

Na prawdę, mowie Ci, uśmiechnij się i zobaczysz, ze wszystko zacznie inaczej wyglądać.

zgadzam się ....ale to jest pierwsza wersja.Drugiej wersji jak widać osoba zainteresowana nie chce naświetlić.Dlaczego tak to rozpatrujesz?

Uwziąłeś się na ta Zielonooka a co Ona Ci tak na prawdę zrobiła?
.Tak naprawdę jej zapytaj.Nie uwziąłem się na nią to ona uwzięła sie na mnie od pamiętnego czasu.Chociaż raz postaraj się być obiektywną (nie patrz na mnie oczami innych) i przeanalizuj cały watek ...kto zaczyna takie pyskówki.W tym konkretnym wątku.

Ale co ten Ns napisal takiego oburzajacego ostatecznie ? Widuje sie na tym forum znacznie wulgarniejsze rzeczy i jakos nikt nie reaguje - wszyscy pieja z zachwytu.

bo ludzie traktują to normalnie, świat im się nie wali, jeśli oberwą w "bójce", która często sami zaczęli

a część najzwyczajniej zgłasza kontrowersje do usunięcia i nie obnosi się ze swoją krzywdą po Forum

"trochę sobie poszpanuje

by napisać coś głupiego"

chyba nie dziwota, że jego adresatka się wzburzyła ;)

.czy ty potrafisz tylko wybiórczo interpretować wypowiedzi???Te które przypadły ci do gustu???

i tak podsumowując: miałeś pozostawioną wolną rękę we własnym temacie, bardzo bawiło cię szybciutkie pisanie coraz bardziej chamowatych tekstów, a teraz co ? beksa lala ? ile masz lat ? chyba już ponosisz odpowiedzialność za swoje czyny ?

"ludek lego" ? to jest poziom dorosłego faceta ?

oczywiście ,że ponoszę.takie tam wierszyki to nic innego jak pisanina NS .amen.Przecież z ludzika lego sama zielona się śmiała...niepamietasz???Wiesz moderatorze kto to powiedział???zacytuj tu kawałki z tego wątku...proszę. 8)

ta konkretna opinia jest do konkretnego twego tekstu

nie miej do nikogo - poza sobą - pretensji, skoro na własne życzenie robisz z siebie pośmiewisko

i nie od wczoraj, nie od tygodnia, tylko od dawna - takie jest moje zdanie jako forumowicza, bycie moderatorem nie ma tu nic do rzeczy

czy pisanie głupich wierszy musi oznaczać zaraz wystawianiem się na pośmiewisko???analizuj wszystko nie tylko to co chcesz.Wychodzą ci potem takie niejasności które jako forumowicz nie potrafisz też okiełznać.

tak, pamiętaj o tym koniecznie, jako przykład do naśladowania polecam zachowania przeważającej większości Forumowiczów ;)

tak gwoli prawdy, to nie wierzę w żadną socjalizację eNeSa, tam była o taka mordka, mrużąca oko ;)

cała reszta została wyjaśniona powyżej

dobrze ,że mówisz za siebie :roll:

znowu mi nawrzucałeś ale nadal nie odpowiedziałeś.Nie kieruj sie złością ogółu tylko odpowiadaj jak moderator na zadane pytania lub jako forumowicz gdy chcesz to dobitnie potwierdzić

pzdr :wink: