Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

takie tam wierszyki

niktspecjalny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bo generalnie lubie ludzi. :wink:

p.s. ide pizze robic bo nie dlugo Nefer ma byc u nas..., trzymanko :p

to bardzo miłe co mówisz. :wink: .Pamiętaj aby do pizzy na sam koniec dodać rozpuszczonego sera z ketchupem i bazylią.Taka rozpuszczoną serową cialapachę :D :wink: :wink: .No i nie zapomnij pozdrowić swojej koleżanki :oops: :oops: :wink:

czy ty potrafisz tylko wybiórczo interpretować wypowiedzi???Te które przypadły ci do gustu???

nie bardzo wiem, co z wypowiedzi obydwu stron miałoby mi przypaść do gustu :-?

oczywiście ,że ponoszę.takie tam wierszyki to nic innego jak pisanina NS .amen.Przecież z ludzika lego sama zielona się śmiała...niepamietasz???Wiesz moderatorze kto to powiedział???zacytuj tu kawałki z tego wątku...proszę. 8)

skoro to pisanina NS, to nie miej pretensji że jest dosadnie oceniana, jak i sam NS

a co do "ludzika" - to, że ktoś autoirocznie określil sam siebie, nie upoważnia jeszcze do stosowania takiego określenia ZAMIAST nicka tej osoby, w dodatku przez osobę będącą z nią w konflikcie; dla mnie jest to poziom niegodny faceta - tyle na ten temat

czy pisanie głupich wierszy musi oznaczać zaraz wystawianiem się na pośmiewisko???analizuj wszystko nie tylko to co chcesz.Wychodzą ci potem takie niejasności które jako forumowicz nie potrafisz też okiełznać.

nie ma co analizować, w wielu wątkach poruszono tematykę twego zachowania

i nie chodzi o ten wątek, a o całokształt; pisałem powyżej, że zwracam uwagę na kontekst ogólny twego skonfliktowania z niemal całym Forum

znowu mi nawrzucałeś ale nadal nie odpowiedziałeś.Nie kieruj sie złością ogółu tylko odpowiadaj jak moderator na zadane pytania lub jako forumowicz gdy chcesz to dobitnie potwierdzić

zatem słucham kokretnych pytań - takich, na które nie ma odpowiedzi na tej stronie

"złość ogółu" ? ja widzę raczej zniesmaczenie, zażenowanie oraz lekceważenie

Co ciekawe dobrze sie tu bawila spora grupa, ktora przyznaje sie do zawodu nauczycielskiego .............. wyobrazmy sobie, ze w klasie czy na zajeciach jest dzieciak, ktory z jakis powodow odstaje, choc w gruncie rzeczy nie wadzi nikomu...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ja nauczycielem nie jestem - ale o socjalizacji mogę się wypowiedzieć: dla tych "odstających" zalecane jest podejście INDYWIDUALNE :lol: case study... 8)

Ponury- :wink: przyznaję Ci rację w przedmiocie: człowiek uczy się całe życie... 8) .

aha - ja też z tych negatywnych... 8)

PS Ech, piękny weekend BYŁ... 8) :cry: :cry:

I tam zaraz słabszy. :wink: ns to kawał chłopa. :p A indywidualne podejście wskazane u każdego z nas. :wink:

Osobiście wole jak ns gotuje niż jak wierze pisze.

Ale się nie wypowiadam, wiec mnie nie zwierszowal. :lol: Nie wiem tylko czy to powód do radości czy do smutku. :lol: :wink:

Napisał wierszyki. Zapodał je na publicznym forum i to w dziale Hyde Park, który sam wybrał, mimo innego działu przeznaczonego dla prób poetyckich. Być może był w tym momencie samokrytyczny.

Ale niech się nie obraża, że ktoś go ocenił, bo każdy tutaj może sobie popisać. Sam się na tę ocenę wystawił, a potem ma jakieś śmieszne pretensje - jak zwykle.

Lumpie - tyle miłosierdzia w Tobie, a takaś nieużyta dla starego umierającego (wg Ciebie) człowieka. Ciekawe. :lol:

Ale niech się nie obraża, że ktoś go ocenił, bo każdy tutaj może sobie popisać.

No to się popisały:

"DŻIZES KU.WA JA PIER.OLĘ" :o :o :o

ns WAL się!!!!!!!!! buraku :lol: :lol: :lol:

kumasz?

Facet jestem, na różnych forach prawie 10 lat, ale jeszcze na żadnym forum takich tekstów nie waliłem. To faktycznie wymaga niezłej odwagi.

A, to jednak widziales.....ale 8) 8) jeszcze nie wszystko....

Jest sobie jakiś temat na górze, to zobaczę. Piersze posty były takie normalne. Wierszyki. Może nie i górnolotne, ale śmieszne (wg mojej oceny laika poetyckiego). A że śmiech to zdrowie, to dla ns'a ukłony. Będę trochę zdrowszy ;). Później to już faktycznie norma dnia codziennego. Tak i z jednej strony, tak i z drugiej.