Żelka 01.03.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ns Ty sie nie staraj abym ja sie na Ciebie zezloscila, bo to nie wyda! Usmiechnij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ns Ty sie nie staraj abym ja sie na Ciebie zezloscila, bo to nie wyda! Usmiechnij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No, juz mi lepiej! Widzisz usmiech zawsze dziala w dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No, juz mi lepiej! Widzisz usmiech zawsze dziala w dwie strony. postaram się zapamiętać tą cenną uwagę. nie wiem na ile ona może pomóc??? i dlaczego chcesz by sobie tak trwała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Bo generalnie lubie ludzi. p.s. ide pizze robic bo nie dlugo Nefer ma byc u nas..., trzymanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Bo generalnie lubie ludzi. p.s. ide pizze robic bo nie dlugo Nefer ma byc u nas..., trzymanko to bardzo miłe co mówisz. .Pamiętaj aby do pizzy na sam koniec dodać rozpuszczonego sera z ketchupem i bazylią.Taka rozpuszczoną serową cialapachę .No i nie zapomnij pozdrowić swojej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 czy ty potrafisz tylko wybiórczo interpretować wypowiedzi???Te które przypadły ci do gustu??? nie bardzo wiem, co z wypowiedzi obydwu stron miałoby mi przypaść do gustu oczywiście ,że ponoszę.takie tam wierszyki to nic innego jak pisanina NS .amen.Przecież z ludzika lego sama zielona się śmiała...niepamietasz???Wiesz moderatorze kto to powiedział???zacytuj tu kawałki z tego wątku...proszę. skoro to pisanina NS, to nie miej pretensji że jest dosadnie oceniana, jak i sam NS a co do "ludzika" - to, że ktoś autoirocznie określil sam siebie, nie upoważnia jeszcze do stosowania takiego określenia ZAMIAST nicka tej osoby, w dodatku przez osobę będącą z nią w konflikcie; dla mnie jest to poziom niegodny faceta - tyle na ten temat czy pisanie głupich wierszy musi oznaczać zaraz wystawianiem się na pośmiewisko???analizuj wszystko nie tylko to co chcesz.Wychodzą ci potem takie niejasności które jako forumowicz nie potrafisz też okiełznać. nie ma co analizować, w wielu wątkach poruszono tematykę twego zachowania i nie chodzi o ten wątek, a o całokształt; pisałem powyżej, że zwracam uwagę na kontekst ogólny twego skonfliktowania z niemal całym Forum znowu mi nawrzucałeś ale nadal nie odpowiedziałeś.Nie kieruj sie złością ogółu tylko odpowiadaj jak moderator na zadane pytania lub jako forumowicz gdy chcesz to dobitnie potwierdzić zatem słucham kokretnych pytań - takich, na które nie ma odpowiedzi na tej stronie "złość ogółu" ? ja widzę raczej zniesmaczenie, zażenowanie oraz lekceważenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 jednak kontynuujecie to dzikowisko?????? może słusznie... jeszcze ranek nie tak blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Co ciekawe dobrze sie tu bawila spora grupa, ktora przyznaje sie do zawodu nauczycielskiego .............. wyobrazmy sobie, ze w klasie czy na zajeciach jest dzieciak, ktory z jakis powodow odstaje, choc w gruncie rzeczy nie wadzi nikomu...... ja nauczycielem nie jestem - ale o socjalizacji mogę się wypowiedzieć: dla tych "odstających" zalecane jest podejście INDYWIDUALNE case study... Ponury- przyznaję Ci rację w przedmiocie: człowiek uczy się całe życie... . aha - ja też z tych negatywnych... PS Ech, piękny weekend BYŁ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Tych slabszych mocno z kopa i pod obcasy - zelazny punkt kazdej resocjalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 I tam zaraz słabszy. ns to kawał chłopa. A indywidualne podejście wskazane u każdego z nas. Osobiście wole jak ns gotuje niż jak wierze pisze. Ale się nie wypowiadam, wiec mnie nie zwierszowal. Nie wiem tylko czy to powód do radości czy do smutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja tam wole jak pisze wiersze. ....szkoda gdyby przestal ! Zgubila go zbytnia szczerosc i slabosc do blondynek, obawiam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Napisał wierszyki. Zapodał je na publicznym forum i to w dziale Hyde Park, który sam wybrał, mimo innego działu przeznaczonego dla prób poetyckich. Być może był w tym momencie samokrytyczny. Ale niech się nie obraża, że ktoś go ocenił, bo każdy tutaj może sobie popisać. Sam się na tę ocenę wystawił, a potem ma jakieś śmieszne pretensje - jak zwykle. Lumpie - tyle miłosierdzia w Tobie, a takaś nieużyta dla starego umierającego (wg Ciebie) człowieka. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 jednak kontynuujecie to dzikowisko?????? może słusznie... jeszcze ranek nie tak blisko... W sumie tak. Może znowu jakieś mięsko poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To chyba nie widziales jeszcze jak sie na forum miesem rzuca ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ale niech się nie obraża, że ktoś go ocenił, bo każdy tutaj może sobie popisać. No to się popisały: "DŻIZES KU.WA JA PIER.OLĘ" ns WAL się!!!!!!!!! buraku kumasz? Facet jestem, na różnych forach prawie 10 lat, ale jeszcze na żadnym forum takich tekstów nie waliłem. To faktycznie wymaga niezłej odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To chyba nie widziales jeszcze jak sie na forum miesem rzuca ......Być może. Nie interesi mnie to specjalnie. Nie gustuję w takim poziomie dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A, to jednak widziales.....ale jeszcze nie wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Moze i dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A, to jednak widziales.....ale jeszcze nie wszystko.... Jest sobie jakiś temat na górze, to zobaczę. Piersze posty były takie normalne. Wierszyki. Może nie i górnolotne, ale śmieszne (wg mojej oceny laika poetyckiego). A że śmiech to zdrowie, to dla ns'a ukłony. Będę trochę zdrowszy . Później to już faktycznie norma dnia codziennego. Tak i z jednej strony, tak i z drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts