DPS 02.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A NS zachował się z klasą i napisał celną, inteligentną i w dobrym guście ripostę. Bardzo to nie miłe słowa Jesteś taka mała kro..wa Co to muczy już o świcie by oznajmić coś elicie skoro nie ma tu cenzury i mi tak dziś pojechałaś ja pierd...lę twoje bzdury bo to mały przecież hałas. Walić się to możesz sama spytaj o to dobrze męża nie rób ze mnie tutaj chama bo masz chyba w ......pie węża. Wszystkich tu biorę na świadaki że nie chciałem takiej jatki To mi ona pojechała i zrobiła ze mnie wała. Nikt nie jest tutaj święty. Tylko... w moim osobistym odbiorze łatwiej jest "znieść" facetowi niecenzuralne słowa kierowane do niego przez kobiety, niż kobietom takie słowa do nich. Prawdziwy facet takich rzeczy po prostu nie robi. Żeby nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nikt nie jest tutaj święty. I tego stwierdzenia w tym temacie włanie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Draznic sie z NS bylo milo tylko jak sie odszczeknal - to jeszcze dostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Draznic sie z NS bylo milo tylko jak sie odszczeknal - to jeszcze dostal. mało, bo jeszcze się rusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Draznic sie z NS bylo milo tylko jak sie odszczeknal - to jeszcze dostal. Bo zrobił za słoną zupę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Swietne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ale z NS to nie tylko gora ale watki kulinarne i geby czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 facet jestem, na różnych forach prawie 10 lat, ale jeszcze na żadnym forum takich tekstów nie waliłem. To faktycznie wymaga niezłej odwagi. widać mało poezji czytasz... ileż tam mięsa bywa... trzeba może taki "Dzień świra" obejrzeć z uwagą by zrozumieć w jakich momentach człowiek wykształcony, kulturalny i wrażliwy na poezję używa słów "Dżizes Ku.wa Ja Pie.dolę" z akcentem na R - czemu to służy i czym to sie rózni od słów "jesteś taka mała krowa" "ja pie.dolę twoje bzdury" czy "chyba masz w ...pie węża"... ...bo forme od treści dobrze jest odróżniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Mogę ten Twój "wrażliwy" tekst wkleić sobie w stopkę? Za każdym moim postem będziesz gratis cytowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Depsia no i po co Ty TO znowu nam pokazujesz? A ja juz tak sie cieszylam, ze to nowa strona..., a tu znowu w oczy kuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Depsia no i po co Ty TO znowu nam pokazujesz? A ja juz tak sie cieszylam, ze to nowa strona..., a tu znowu w oczy kuje... nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zaba Ty i tak masz lepeij bo Ty na tym rowerze uciekniesz szybciej a ja na szpilkach chodzic nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 03.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Draznic sie z NS bylo milo tylko jak sie odszczeknal - to jeszcze dostal. Taaaaak, biedny ns był strasznie napastowany w tym watku strasznie.... i w ogóle potwornie został pobity , opluty i zdeptany Znalazłam cos cudownego... http://forum.muratordom.pl/prosze-o-wytlumaczenie-mi-tego-zjawiska,t98463.htm Po roku ciszy niesamowite intrygujące zapytanie ktoś wie kim jest ten "ktoś" kto sie nie odezwał? a biedny ns całe 11 miesięcy czekał... to dopiero jest kwintesencja drażnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Depsia no i po co Ty TO znowu nam pokazujesz? A ja juz tak sie cieszylam, ze to nowa strona..., a tu znowu w oczy kuje... nooo... No bo ciężko spokojnie siedzieć, jak widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Widze, ze Zaba skutecznie uciekla na tym rowerze. A ja jakos choc utykam na tych szpilkach ciagle tu wracam. Patrze tylko, moze zamiast wierszy ktos tu jednak cos zgotowal - tfu - ugotowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.03.2008 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ... Znalazłam cos cudownego... http://forum.muratordom.pl/prosze-o-wytlumaczenie-mi-tego-zjawiska,t98463.htm Po roku ciszy niesamowite intrygujące zapytanie ktoś wie kim jest ten "ktoś" kto sie nie odezwał? a biedny ns całe 11 miesięcy czekał... to dopiero jest kwintesencja drażnienia! To poszło jak lawina: http://forum.muratordom.pl/post2374070.htm#2374070 http://forum.muratordom.pl/post2374080.htm#2374080 http://forum.muratordom.pl/post2374063.htm#2374063 Nie odzywałbym się w tym wewontku, gdyby nie to, że zostałem "muśnięty" łaskawym wzrokiem naszego bohatera - bo się ośmieliłem zabrać głos, a nawet - O ZGROZO - zasugerowałem, że coś tam...(to ten trzeci link) i doczekałem się wierszyka. A więc również zaliczam sie do grona owierszykowanych Nawet tam odpowiedziałem, ale...skasowałem mój post po głębszej analizie nieuchronnych następstw. chociaż mało, bo jeszcze się rusza... chyba już nie...albo sie przyczaił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.03.2008 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dorznij a cialo wyrzuc za burte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 04.03.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dorznij a cialo wyrzuc za burte. E tam. Ja bym jeszcze kieszenie przetrzepał. Może ma jakieś zaskórniaki na pifko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 :lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 04.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 facet jestem, na różnych forach prawie 10 lat, ale jeszcze na żadnym forum takich tekstów nie waliłem. To faktycznie wymaga niezłej odwagi. widać mało poezji czytasz... ileż tam mięsa bywa... trzeba może taki "Dzień świra" obejrzeć z uwagą by zrozumieć w jakich momentach człowiek wykształcony, kulturalny i wrażliwy na poezję używa słów "Dżizes Ku.wa Ja Pie.dolę" z akcentem na R - czemu to służy i czym to sie rózni od słów "jesteś taka mała krowa" "ja pie.dolę twoje bzdury" czy "chyba masz w ...pie węża"... ...bo forme od treści dobrze jest odróżniać... Mogę ten Twój "wrażliwy" tekst wkleić sobie w stopkę? Za każdym moim postem będziesz gratis cytowana. Tak informuję Cię koleżanko, że w moich kręgach człowiek wykształcony i kulturalny odpowiada swoim rozmówcom. Jakkolwiek ale odpowiada. To tak gwoli ścisłości do tego "dnia świra", bo najwyraźniej ktoś go miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts