Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

takie tam wierszyki

niktspecjalny

Recommended Posts

A NS zachował się z klasą i napisał celną, inteligentną i w dobrym guście ripostę. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo to nie miłe słowa

Jesteś taka mała kro..wa

Co to muczy już o świcie

by oznajmić coś elicie

skoro nie ma tu cenzury

i mi tak dziś pojechałaś

ja pierd...lę twoje bzdury

bo to mały przecież hałas.

Walić się to możesz sama

spytaj o to dobrze męża

nie rób ze mnie tutaj chama

bo masz chyba w ......pie węża.

Wszystkich tu biorę na świadaki

że nie chciałem takiej jatki

To mi ona pojechała

i zrobiła ze mnie wała.

Nikt nie jest tutaj święty. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tylko...

w moim osobistym odbiorze łatwiej jest "znieść" facetowi niecenzuralne słowa kierowane do niego przez kobiety, niż kobietom takie słowa do nich.

Prawdziwy facet takich rzeczy po prostu nie robi. :roll:

Żeby nie wiem co. 8)

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

facet jestem, na różnych forach prawie 10 lat, ale jeszcze na żadnym forum takich tekstów nie waliłem. To faktycznie wymaga niezłej odwagi.

widać mało poezji czytasz... 8) ileż tam mięsa bywa... 8)

trzeba może taki "Dzień świra" obejrzeć z uwagą by zrozumieć w jakich momentach człowiek wykształcony, kulturalny i wrażliwy na poezję używa słów "Dżizes Ku.wa Ja Pie.dolę" z akcentem na R 8) - czemu to służy i czym to sie rózni od słów "jesteś taka mała krowa" "ja pie.dolę twoje bzdury" czy "chyba masz w ...pie węża"... 8)...bo forme od treści dobrze jest odróżniać... 8)

Draznic sie z NS bylo milo tylko jak sie odszczeknal - to jeszcze dostal.

Taaaaak, biedny ns był strasznie napastowany w tym watku

strasznie.... i w ogóle potwornie został pobity , opluty i zdeptany

Znalazłam cos cudownego...

http://forum.muratordom.pl/prosze-o-wytlumaczenie-mi-tego-zjawiska,t98463.htm

Po roku ciszy niesamowite intrygujące zapytanie :)

ktoś wie kim jest ten "ktoś" kto sie nie odezwał? :)

a biedny ns całe 11 miesięcy czekał... to dopiero jest kwintesencja drażnienia! :)

Depsia no i po co Ty TO znowu nam pokazujesz? A ja juz tak sie cieszylam, ze to nowa strona..., a tu znowu w oczy kuje... :lol:

nooo... :roll: :wink:

No bo ciężko spokojnie siedzieć, jak widzę... :oops: :p

...

Znalazłam cos cudownego...

http://forum.muratordom.pl/prosze-o-wytlumaczenie-mi-tego-zjawiska,t98463.htm

Po roku ciszy niesamowite intrygujące zapytanie :)

ktoś wie kim jest ten "ktoś" kto sie nie odezwał? :)

a biedny ns całe 11 miesięcy czekał... to dopiero jest kwintesencja drażnienia! :)

To poszło jak lawina:

http://forum.muratordom.pl/post2374070.htm#2374070

http://forum.muratordom.pl/post2374080.htm#2374080

http://forum.muratordom.pl/post2374063.htm#2374063

Nie odzywałbym się w tym wewontku, gdyby nie to, że zostałem "muśnięty" łaskawym wzrokiem naszego bohatera ;) - bo się ośmieliłem zabrać głos, a nawet - O ZGROZO - zasugerowałem, że coś tam...(to ten trzeci link)

i doczekałem się wierszyka. A więc również zaliczam sie do grona owierszykowanych :D

Nawet tam odpowiedziałem, ale...skasowałem mój post po głębszej analizie nieuchronnych następstw.

chociaż

mało, bo jeszcze się rusza...

chyba już nie...albo sie przyczaił.

facet jestem, na różnych forach prawie 10 lat, ale jeszcze na żadnym forum takich tekstów nie waliłem. To faktycznie wymaga niezłej odwagi.

widać mało poezji czytasz... 8) ileż tam mięsa bywa... 8)

trzeba może taki "Dzień świra" obejrzeć z uwagą by zrozumieć w jakich momentach człowiek wykształcony, kulturalny i wrażliwy na poezję używa słów "Dżizes Ku.wa Ja Pie.dolę" z akcentem na R 8) - czemu to służy i czym to sie rózni od słów "jesteś taka mała krowa" "ja pie.dolę twoje bzdury" czy "chyba masz w ...pie węża"... 8)...bo forme od treści dobrze jest odróżniać... 8)

Mogę ten Twój "wrażliwy" tekst wkleić sobie w stopkę? Za każdym moim postem będziesz gratis cytowana.

Tak informuję Cię koleżanko, że w moich kręgach człowiek wykształcony i kulturalny odpowiada swoim rozmówcom. Jakkolwiek ale odpowiada.

To tak gwoli ścisłości do tego "dnia świra", bo najwyraźniej ktoś go miał :lol: .