joan 04.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 facet jestem, na różnych forach prawie 10 lat, ale jeszcze na żadnym forum takich tekstów nie waliłem. To faktycznie wymaga niezłej odwagi. widać mało poezji czytasz... ileż tam mięsa bywa... trzeba może taki "Dzień świra" obejrzeć z uwagą by zrozumieć w jakich momentach człowiek wykształcony, kulturalny i wrażliwy na poezję używa słów "Dżizes Ku.wa Ja Pie.dolę" z akcentem na R - czemu to służy i czym to sie rózni od słów "jesteś taka mała krowa" "ja pie.dolę twoje bzdury" czy "chyba masz w ...pie węża"... ...bo forme od treści dobrze jest odróżniać... Mogę ten Twój "wrażliwy" tekst wkleić sobie w stopkę? Za każdym moim postem będziesz gratis cytowana. Tak informuję Cię koleżanko, że w moich kręgach człowiek wykształcony i kulturalny odpowiada swoim rozmówcom. Jakkolwiek ale odpowiada. To tak gwoli ścisłości do tego "dnia świra", bo najwyraźniej ktoś go miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts