Erwina78 20.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ogrodzenie przed domem chciałabym zrobic z kostki granitowej (rudej) proszę o podpowiedź , która bardziej się nadaje i estetycznie wyglada ( roz. 8/10 czy 15/17) ( mam zamiar wykończyc ją metaloplastyką) Za rady serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Myśle że zależy co konkretnie chcesz murować z tej kostki tzn jakie powierzchnie, przy małych elementach typu wąski słup lepiej bedzie z drobniejszej wygladać przy większych powierzchniach wg mnie ładniej wyjdzie tą większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris-KRAKOV 20.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Czy oby na pewno z kostki granitowej może z łupka granitowego lub kamienia murowego .Chyba że to maja być w miarę równe warstwy ale szczerze to nie widzę tego za ciekawie [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Co poza reklama Twój post wnosi? Może byś napisał co złego w murowniu kostki graniowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erwina78 21.02.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Jeżeli szerokośc dziłki ma 24 m- odjąc furtke i bramę wjazdową - to zostanie jakieś 18m (w tym miejsce na śmietnik). To chyba nie jet duża powierzchnia.-jednak muszę wybrac kostkę 8/10. Ogrodzenie chciałabym żeby miało kształt 3*U ( tj. U - furtka - szersze U - brama wjazdowa- U ). Całosc z kostki rudej...może jakieś wykończenia z szarej...i co Wy na to ???? A tak wogóle to co jest złego w kostce granitowej... czy az tak żle to wyglada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Mi nie chodziło jak masz długie ogrodzenie a jakie bede dane elementy słupek szerokosci 40-50 cm ładniej z drobnieszego kamienia wyglada niż np 3 merty muru. Ja nie widze nic złego w murowniu granitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts