SebastianTK 20.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie w sieci znaleźć halogen podłogowy w przystępnych cenach? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z halogenami - lub sprzedawców na allegro.Jakiej grubości są takie halogeny? S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 21.02.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ja w podlodze mam ledy - praktycznie się nie nagrzewają, więc nie ma obaw, że się poparzy jak się stanie gołą stopą. Cena - ok.80zł (ale żaden firmowy), co do wysokości to trochę zajmują ok. 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 21.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ja dzisiaj odwiedzilem KOME i poczynilem juz male zakupy.Bylem mile zaskoczony i tym co maja w ofercie i tym za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianTK 21.02.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie w sieci znaleźć halogen podłogowy w przystępnych cenach? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z halogenami - lub sprzedawców na allegro. Jakiej grubości są takie halogeny? S. Halogeny mają od 12-15 cm i niestety nie zmieszczą się w mojej podłodze. Problem został rozwiązany - halogen ten który ma delikatnie oświetlać ścianę w przedpokoju będzie w umieszczony w malutkim cokoliku przy tej ścianie. Plus tego jest taki, że nie muszę kupować specjalnego podłogowe i przejmować się nagrzewaniem. A efekt będzie super Dzięki za pomoc. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 21.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie w sieci znaleźć halogen podłogowy w przystępnych cenach? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z halogenami - lub sprzedawców na allegro. Jakiej grubości są takie halogeny? S. Halogeny mają od 12-15 cm i niestety nie zmieszczą się w mojej podłodze. Problem został rozwiązany - halogen ten który ma delikatnie oświetlać ścianę w przedpokoju będzie w umieszczony w malutkim cokoliku przy tej ścianie. Plus tego jest taki, że nie muszę kupować specjalnego podłogowe i przejmować się nagrzewaniem. A efekt będzie super Dzięki za pomoc. S. Dlaczego od razu 12-15cm? Ja wlasnie dzisiaj kupilem podlogowe,hermetyczne i maja niespelna 4cm. Mam zamiar wykorzystac je do oswietlenia brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianTK 21.02.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie w sieci znaleźć halogen podłogowy w przystępnych cenach? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z halogenami - lub sprzedawców na allegro. Jakiej grubości są takie halogeny? S. Halogeny mają od 12-15 cm i niestety nie zmieszczą się w mojej podłodze. Problem został rozwiązany - halogen ten który ma delikatnie oświetlać ścianę w przedpokoju będzie w umieszczony w malutkim cokoliku przy tej ścianie. Plus tego jest taki, że nie muszę kupować specjalnego podłogowe i przejmować się nagrzewaniem. A efekt będzie super Dzięki za pomoc. S. Dlaczego od razu 12-15cm? Ja wlasnie dzisiaj kupilem podlogowe,hermetyczne i maja niespelna 4cm. Mam zamiar wykorzystac je do oswietlenia brodzika. Chodziłem, pytałem, szukałem. Wszędzie słyszałem min. 12cm. Masz może jakiś link do tych które kupiłeś? Jaka cena? S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 21.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Prosze bardzo http://www.kanlux.pl cena 37.00 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 22.02.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Wysłany: Pią, 22 Luty 2008 00:10 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Prosze bardzo http://www.kanlux.pl cena 37.00 brutto niestety nie mogę wyszukać tej oprawy w podłogę - może masz nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Teraz ci nie pomoge bo wszystko mam na budowie,a z glowy nie chce strzelac.Podam ci jutro,jak nie zapomne zabrac jednej do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 26.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Kurde,ciagle zapominam,ale za to mam cos takiego. http://www.paulmann.pl/produkt-updown-mini-led-ebl-1x1w-bialy_941.html Super cienki ok.7-8mm i super drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts