_VV 27.08.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Chciałbym dobudować pokaźny (1,5x8m) balkon o konstr. drewnianej do domu. Jeszcze nie wiem czy podwieszany czy oparty na słupach.Poszukuję kogoś kto ma doświadczenie w takich konstrukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_VV 28.08.2003 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Czyżby takich nie było??? A może wszyscy narzekają na nadmiar pracy? bo ja niestety nie... Pomóżcie... proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 28.08.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Chciałbym dobudować pokaźny (1,5x8m) balkon o konstr. drewnianej do domu. Jeszcze nie wiem czy podwieszany czy oparty na słupach. Poszukuję kogoś kto ma doświadczenie w takich konstrukcjach. W konstrukcjach drewniach trochę doswiadczenia mam. Te 1,5m to długość czy szerokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts