czarna555 13.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dopiero teraz przeczytałam że zamówiłeś 11 m3 betonu.Sorki za niedopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 14.06.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Wtam czarna555. Sorki ale nie mogę cię odnależć na forum i pooglądać. Daj jakieś wskazówki.Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 28.06.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 czesc wisnia fajnie wam to idzie ja jednak wszystko robie recznie od fundamentow w gore, z tesciem. jestsmy na etapie kilku warstw pustaka na scianach. mam pytanko jaka wysokosc pomieszczen ustaliles z kier. budowy?? tzn od podstawy pierwszego pustaka do stropu. jaka wysokosc jest twojego pustaka? aj buduje z maxa z kozlowic 25X19 "na główke". fajnie z tym oknem w lazience, tez tak mamy zamiar zrobic-pozdrow zone javascript:emoticon('') jak sie zbiorę to wrzucę moje zdjecia, bo na razie nie ma jak. pozdro Jaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 07.07.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cześć JACAOd fundamentów po strop mam ułożonych 11-ście warst pustaka ceramicznego, co daje ok. 2,75m wysokości + cegła 0,06m. Razem ok. 2,82m. Docelowo od tej wysokości należy odjąć wysokość podłogi i tynk na suficie. A więc na gotowo wysokość pomieszczenia wyjdzie ok. 2,65m.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Uffff - współczuję Faktycznie szczęście w nieszczęściu, że kości całe. Do końca budowy napewno się zagoi, ale teraz młot oddaj lepiej teściowi aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna555 15.07.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam serdecznie.Niestety jeszcze nie założyłam dziennika a to dla tego że poprostu nie mam kiedy ale myśle że w najbliższych dniach to nadrobię.Trzymam kciuki za palca.Widziałam że u Was wyszło 18 warstw od stropu.Czy tak jest w/g projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam Niestety takie wypadki jak Tobie na budowie sie zdarzają dobrze, że skończyło sie tylko tak. Zasuwacie z budową aż miło, trzymam kciuki na kolejne etapy budowy. Instalacje kanalizacyjną w stanie "0" sami układaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 31.07.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Widziałam że u Was wyszło 18 warstw od stropu.Czy tak jest w/g projektu? W odpowiedzi dla czarna555 - tak zgadza się, jest 18-cie warstw od stropu na scianach szczytowych i to jest zgodne z projektem. Instalacje kanalizacyjną w stanie "0" sami układaliście?? W odpowiedzi dla naLeśnik - instalację kanalizacyjna w fundamentach układałem z teściem i to jest bardzo prosta sprawa nie opłaca się to zlecać nikomu - no chyba że całe instalacje sanitarne zlecasz komuś to zleć juz i zrobia ci również kanalizacje w fundamentach. Ja będę starał sie zrobis instalację sanitarna w domu sam z tesciem, może za wyjatkiem kotłowni, którą zlece koledze. Przynajmniej tak planuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Super Ci idzie!!! Fajnie mieć tylu pomocnych wśród znajomych i rodziny, ale i Ty widzę sporo potrafisz sam zrobić w domku. Apropos stelaży - wprawdzie jestem kobietą ,ale też sobie zakupiłam te stelaże dla poprawy humoru. Tylko męża posłałam po ich odbiór . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 trafiłam do Was za ślicznymi balustradami Mam identyczne okna i tak właśnie się zastanawiałam czy toto się montuje przed styropianem czy po... Jeśli przed, to muszę szybko się rozglądać za tym. pozdrawiam i gratuluję postępów w pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.11.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Domek wygląda ślicznie w tym jasnym ubranku!!!Gratulujęaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.12.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witaj - przyszłam do Ciebie, jestem zachwycona Waszymi postępami przy budowie domu. Tyle sami robicie .Domek jest śliczny. Gratulacje. Tylko nie choruj , weż sie za robote . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No nie narzekaj, robota idzie jak trzeba,żeby tylko nie było mrozów , bo gorzej z wylewka.No i bedzie dłużej schła.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.12.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Przychodzę z życzniemi świątecznymi. Dużo miłości , zdrowia i spełnienia marzeń . http://images26.fotosik.pl/306/c3fc011f555c729emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 25.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Sliczny domek a szczegolnie kolor elewacji,mozesz zdradzic jaki to kolor?,wszystko fajnie pasuje,okna masz złoty dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luk_19 20.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam Ja od dłuższego czasu przyglądam się Twojej budowie ponieważ sam buduje "Dom w Szafirkach". Mam pytanko czy masz jakąś wizualizacje jak będzie wyglądała Twoja kuchnia? Życzę jak najmniej problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Oczywiście na bieżąco "podglądam "postępy u Ciebie, super to wszystko wygląda, ale mam także pytanie - jakiej grubości dałeś fugę do tego gresu polerowanego i czy masz tam podłogówkę?Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 26.01.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Własnie otworzyłem dzienniczek aby zaglądnąć do Was, a tu zapytanko. A więc na początek odpowiedź a później zwiedzanie waszego dzienniczka.Fuga jest w rozmiarze "2". Wygląda moim zdaniem fajnie. Po gres jechałem busem z kolegą który wykańcza domy, podpowiedział mi aby fuga była minimalna wtedy ładnie wygląda. I chyba tak własnie jest. Natomiast co do podłogówki. To tam gdzie gres, czyli kuchnia, hol i salon jest położona podłogówka. W salonie gres będzie połaczony z panelem, pod którym również jest podłogówka. Teraz spojrze do Was. Narak aka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnia 26.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam Ja od dłuższego czasu przyglądam się Twojej budowie ponieważ sam buduje "Dom w Szafirkach". Mam pytanko czy masz jakąś wizualizacje jak będzie wyglądała Twoja kuchnia? Życzę jak najmniej problemów. Pozdrawiam Jeśli mógłbyś się wytrzymać z tą wizualizacją do 4 lutego, ponieważ wtedy ma być montowana. Mam zarys kuchni na umowie ale jest to kopia szkicu odręcznego. Bardzo daleko do kolorowej aranżacji komputerowej. Jak będzie gotowa od razu wklej parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna555 27.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam serdecznie.Mam pytanie.Kupiliście parapety zewnętrzne "złoty dąb".Czy są to parapety stalowe czy z innego materiału i jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts