małaMI 20.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 czy znacie te meble http://www.tuttisensi.pl/tuttisensi.php?id=4&idf=1&idk=1 widziałam je raz w sklepie, bardzo mi się spodobały.tanie nie są, ale czy warto za nie zapłacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 24.02.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 nikt z Was nie ma tych mebelków ? podobają mi się, to drewno. jednak kilka elementów które tworzyłyby całość daje sporą sumę. nie wiem czy warto? na razie wizja naszego remontu jest w fazie głowkowania i przemyslen. zastanawialam sie nad meblami ciemnobrazowymi - wenge lub cos kolo tego. te sa jednak wiśniowe. jezeli bym sie na nie zdecydowala musialabym zmienic tez koncepcje kuchni i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts