jsmiodus 20.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 hej proszę o komentarze tutaj do dziennika bodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 24.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Oprócz tego, że jestem pierwszy nic mądrego nie napiszę . Za bardzo mój rozum jest zlasowany budową. Witamy w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 01.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Druga! Trzeba było zawieźć łóżko do składnicy złomu! Ech, ludziska na starcie zawsze takie rozrzutne, dopiero później po rozum do głowy uderzają... Powodzenia i sprawnej realizacji marzeń życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narew.11 09.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Synu (wiesz, że nie jestem polonistą) lecz moja humanistyczno- inżynierska dusza cierpi na widok błędów (ortograficzne, interpunkcyjne, stylistyczne). Proś Justysię o korektę i o zapiski jak ona to widzi. Ps. Podziękuj Barbaśce z Augustowa - to właśnie u niej oglądaliśmy pierwszy MO8 w stanie surowym, całkowicie podpiwniczony. Co do treści będziemy czytać na bieżąco i życzyłabym i Wam i nam, aby "atrakcji" było jak najmniej. , aby było całkiem nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 06.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 cześć, widzę, że jesteś na starcie ja jestem umówiona w tygodniu z architektem żeby zobaczył projekt, i budowę zamierzam rozpocząć przy dobrych wiatrach pod koniec roku. na jaką kwotę szacujesz koszty budowy? pozdrawiam iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 06.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 śliczne miejsce na dom:)gratuluję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsmiodus 07.04.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 śliczne miejsce na dom:) gratuluję wyboru. dzięki póki co to jest trochę drobnych problemów w "okolicach" działki ale mam nadzieje że to się unormuje , właśnie dla tych drzew kupiliśmy tę działkę, Iwona odpowiedz poszla na priva ... pozdr Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 07.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No to witaj w klubie. My też zaczynamy w tym roku. Powodzenia !!! Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narew.11 04.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Proszę o ciąg dalszy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 04.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 I jak tam wasz domek?Strasznie jestem ciekawa. Takie piękne miejsce macie! Ja też mam ogromne zaległości w dzienniku, ale może nowe fotki? wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts