awista 20.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam, Od dłuższego już czasu poszukujemy projektu, który mógłby stanąć na działce z wjazdem od południa..znalazłam projekt METIS z pracowni dobre domy http://www.dobredomy.pl/?id_project=130&infopage=1 i wydaje mi się, że usytuowanie okien jest dość korzystne (przynajmniej jak radzą architekci ..chociaż jedno od południa) Pewnie jeśli sie zdecydujemy to na odbicie lustrzane czy ktoś może buduje już ten dom? Jesli tak, to bardzo proszę o rady i informacje. Jakie ewentualne zmiany przeprowadzacie.?.jaki koszt itp. (my byśmy chcieli jeden pokój na górze przeznaczyć na łazienkę..wystarczą nam tam 3 pokoje..a mnie zawsze marzyła się duża łazienka) Dziękuje za wszelkiego rodzaju porady. Pozdrawiam, Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 30.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mam wielka prosbe czy ktos buduje dom według projektu Metis z garażem jedno lub dwustanowiskowym prosze o pomoc, poniewaz zamierzam z mezem go budować i chetnie poznam opinie lub jakies zdjecia !!!!!!!Projekt jest z firmy Dobre domy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 31.10.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 czy nikt nie jest zainteresowany tym proejktem?????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts