aljar 21.02.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Wykonujemy stany surowe od fundamentu po dach i nie tylko. Zapewniamy fachowe wykonanie. Ceny ustalamy inndywidualnie z klientem. Tele:693601473 lub 721046301[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurandod 25.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mam pytanie czy wykonujecie tylko prace murarskie czy też wylewanie i zbrojenie fundamentów, stropów i schodów. Czy ewentualnie mogę liczyć na wykończeniówkę i ogrodzenie czy tym się już nie zajmujecie? Proszę o odpowiedź na forum chciałbym to wiedzieć zanim zadzwonię. Jeszcze jedno czy macie wolne terminy? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aljar 25.02.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Wykonujemy wszystkie wymienione przez Pana prace. Co do terminów to umówimy się telefonicznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 25.02.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A można jakieś zdjęcia prac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aljar 25.02.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Szanowna Pani obecnie kończę elewacje z klinkieru jak to Panią zainteresuje to mogę zrobić zdjęcie. Tylko nie wiem czy będę umiał je wstawić. Nie sądziłem że to będzie przydatne dla tego jak do tej pory nie robiłem zdjęć.Jeżeli jest Pani zainteresowana to proszę o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurandod 27.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam. Urszulak chce żeby zamieścić zdjęcia. Zgadzam się z panem że budynek jest własnością inwestora a nie budującego i to oni mogą się chwalić swoimi domami, ale teraz to obiekt publiczny więc jakieś fotki mogą być. Mi się podobało i jak tylko dostanę pozwolenia to zadzwonię zgodnie z umową. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aljar 01.03.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Próbowałem umieścić zdjęcia ale dla budowlańa jest to nie wykonalne. Chętnych do współpracy zapraszam. Nie jestem pośrednikiem tylko czynnie pracujacym budowlańcem. Z inwestorem podpisuje umowy i wystawiam rahunki VAT. Posiadam niewielki samochód dostawczy na własne potrzeby ale na prośbę inwestora dowożę drobne materjały.Jeżeli macie Państwo jakies pytania to postaram się na nie odpowiedzieć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel4939 17.03.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 czy to ogłoszenie jeszcze aktualne? specjalnie się zalogowałem bo nie wiem czy warto jeszcze dzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aljar 20.03.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Przepraszam że dopiero teraz. Ogłoszenie cały czas aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts