tomi510 21.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witamto mój debiut na forum. Ja zaczynam budowę emanueli II na początku czerwca z papierkowych spraw została tylko adaptacja projektu, która w tej chwili już się robi i wszystko do starostwa pójdzie myślę że kwestia 2 tyg.Mam pytanie projekt budynku pochodzi z firmy DOBRE DOMY pan Flak czym sugerowaliście przy kupnie drzewa na więźbę dachu bo wyliczenia w projekcie nie są chyba do końca wiarygodne co zresztą jest zastrzeżone przez autora projektu? Dziękuje z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Super, gratulacje, witamy w klubie budujących! Załóż dziennik budowy, wklej rzuty domku, żeby można było pooglądać projekt, a później obserwować poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts