mardab41 21.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam Mam pytanie prośbę, zamierzam ruszyć na wiosne z budową alabastra z pracowni IGN z garażem dwustanowiskowym i mam w związku z tym pytanie: jakie są stawki w Warszawie i okolicach dla ekipy za postawienie stanu surowego otwartego a jakie za postawienie stanu surowego zamkniętego? Z góry dziekuje za informacie Pozdrawiam Marcin P.S Nie wiem czy ma to znaczenie ale budowa ma byc pod Radzyminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 21.02.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam Mam pytanie prośbę, zamierzam ruszyć na wiosne z budową to juz za miesiąc mało czasu jeśli dopiero zastanawiasz sie nad ekipą - no chyba że cena nie gra roli ale wtedy byś nie pytał... jakie są stawki w Warszawie i okolicach dla ekipy w okolicach są wysokie Nie wiem czy ma to znaczenie ale budowa ma byc pod Radzyminem. pewnie ma - ponieważ ci co bedą mieli daleko do Radzymina nie będą chcieli przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardab41 21.02.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jestem już po wstępnych rozmowach z ekipami tylko chce skonsultowac ile mam im zapłacić, ponieważ rozbiezności w ich ofertach są duze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 21.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jestem już po wstępnych rozmowach z ekipami tylko chce skonsultowac ile mam im zapłacić, ponieważ rozbiezności w ich ofertach są duze. jesli oczekujesz sensownej pomocy od forumowiczów - musisz podac wiecej info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts