izat 22.02.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Wolf,skoro żona i córeczka spędzają więcej czasu z Twoimi teściami, to może zaproponuj niech się tam przeprowadzą Wasz dom traktuje jak hotel?? przespać się i zjeść?? (a może i to nie)myślę, że po tygodniu żonka przemyślałaby temat i sama by do Ciebie przyszła pogadaća jeśli nie, tzn że naprawdę nie chce z Tobą byćuważasz, że ciągnięcie takiego związku miałoby wtedy sens?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Wolf nie udzilam się typu wątkach Podobnie jak kolega nie pisuje tu ale teraz nie moge przemilczeć. Poza tym że coś zrobiłes sam w tym domu reszta to jakbym czytał 16-latka. Nie przytuliła sie do mnie, poszła do mamy na skarge, nie śpi ze mną, obgadują mnie itd itp. Użalasz sie nad sobą sam z siebie robisz ofiarę. Ile masz lat? Chłopie jesteś niby ojcem, mężem a piszesz jak nastolatek. Czemu jak masz ochote nie pojdziesz do kościoła? Po to Ci żona? Sory ale nie rozumiem tego wszystkiego. Piszesz w kółko o teściach o siostrach itd olej to całe towarzystwo, nie słuchaj co o Tobie gadają rób co uważasz za słuszne i dobre dla Ciebie i córki. Chcesz iść do tego kościoła to idź pokaz im że potrafisz, a nie pytaj o zgode i nie pytaj co o tym sądzą. Jak chcesz wyjść z tego dołka to od jutra zacznij szukać roboty, nawet marnie płatne zajęcie na początek i na litośc boską nie pytaj sie teśców co o tym sądzą. Jeszcze jedno piszesz w kólko "jestem cholerykiem" i co z tego ? To ma Ciebie usprawiedliwić? W czym niby w zazdrości? Bzdura. Może sobie powtarzaj jestem "dorosłym facetem " albo " jestem ojcem" lub wymyśl coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts