Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt APS168 pracownia ARCHI-PROJEKT

Recommended Posts

• 1 month później...

witam!!!

dziekuje ze wreszcie sie ktos odezwał.mam pytanko co do tej wakacyjnej budowy i samego projektu.czy nanosiłas jakies zmiany w tym projekcie???jesli tak to prosze o fotki elewacji i rzuty.z gory dziekuje i pozdrawiam łukasz

szczerze mówiąc projekt mi odpowiada, więc dużych zmian nie nanosiłam: jedynie powiększałam wszystkie okna w salonie, dodałam po jednym dachowym oknie na poddaszu w łazience i garderobie, zmieniłam wejście do kotłowni / garażu - po zmianie wejście do kotłowni jest po schodami, a stamtąd dopiero do garażu, czyli nie ma drzwi garażowych na wprost schodków w dół.to by było tyle. zdję elewacji jeszcze nie mam, bo wszystko jest na razie na papierze.

pozdrawiam,

Aneta

witam!!!

ja zmieniłem prawie cały.zmieniłem wc na parterze,tzn umiescilem je pod schodami,w miejscu kibelka zrobilem jadalnie.mam troszke wiecej miejsca w kuchni.powiekszylem cały dom i jest nie co wiekszy.tez okna powiekszylem i w kuchni i w salone.zlikwidowalem ten wciety rog w salonie,przez co salon tez sie powiekszył.wstawilem okna tarasowe w salonie.sa w osi dzwi wejsciowych do domu-fajny efekt.

jesli mi napiszesz jak sie wstawia fotki na to forum to moge ci pokazac ten projekt

pozdrawiam łukasz

niestety nie mam zielonego pojęcia jak wstawić fotki :( ale gdzieś moze poszperam i wynajdę. Chętnie zobaczyłabym te zmiany , szczególnie, że projekt jest na tyle nowy, że nie bardzo jest z kim skonfrontować pomysły. Napisz gdzie budujesz swój dom i czy nie miałbyś nic przeciwko gdybym chciała go zobaczyć w realu.

pozdrawiam,

Aneta

witam

pewnie ze nie mam nic przeciwko.w tym tygodni mam odebrac gotowy projeky z obliczeniami.w sumie mam rzuty i przekroje, ale nie wiem jak wstawic te foty.ja mam dzialke kolo pyrzowic w mierzecicach woj.ślaskie.jesli dobrze pojdzie to moze w czerwcu rusze z budowa.a ty kolezanko gdzie budujesz i skad jestes???

pozdrawiam łukasz