azan 21.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 witam czy ktos buduje ten dom i czy nanosił jakies zmiany w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 25.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ja zakupiłam ten projekt i zaczynam budowę przed wakacjami pozdrawiam,Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azan 26.03.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 witam!!!dziekuje ze wreszcie sie ktos odezwał.mam pytanko co do tej wakacyjnej budowy i samego projektu.czy nanosiłas jakies zmiany w tym projekcie???jesli tak to prosze o fotki elewacji i rzuty.z gory dziekuje i pozdrawiam łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 29.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 szczerze mówiąc projekt mi odpowiada, więc dużych zmian nie nanosiłam: jedynie powiększałam wszystkie okna w salonie, dodałam po jednym dachowym oknie na poddaszu w łazience i garderobie, zmieniłam wejście do kotłowni / garażu - po zmianie wejście do kotłowni jest po schodami, a stamtąd dopiero do garażu, czyli nie ma drzwi garażowych na wprost schodków w dół.to by było tyle. zdję elewacji jeszcze nie mam, bo wszystko jest na razie na papierze.pozdrawiam,Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azan 30.03.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 witam!!!ja zmieniłem prawie cały.zmieniłem wc na parterze,tzn umiescilem je pod schodami,w miejscu kibelka zrobilem jadalnie.mam troszke wiecej miejsca w kuchni.powiekszylem cały dom i jest nie co wiekszy.tez okna powiekszylem i w kuchni i w salone.zlikwidowalem ten wciety rog w salonie,przez co salon tez sie powiekszył.wstawilem okna tarasowe w salonie.sa w osi dzwi wejsciowych do domu-fajny efekt.jesli mi napiszesz jak sie wstawia fotki na to forum to moge ci pokazac ten projektpozdrawiam łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 31.03.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 niestety nie mam zielonego pojęcia jak wstawić fotki ale gdzieś moze poszperam i wynajdę. Chętnie zobaczyłabym te zmiany , szczególnie, że projekt jest na tyle nowy, że nie bardzo jest z kim skonfrontować pomysły. Napisz gdzie budujesz swój dom i czy nie miałbyś nic przeciwko gdybym chciała go zobaczyć w realu. pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azan 01.04.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 witampewnie ze nie mam nic przeciwko.w tym tygodni mam odebrac gotowy projeky z obliczeniami.w sumie mam rzuty i przekroje, ale nie wiem jak wstawic te foty.ja mam dzialke kolo pyrzowic w mierzecicach woj.ślaskie.jesli dobrze pojdzie to moze w czerwcu rusze z budowa.a ty kolezanko gdzie budujesz i skad jestes???pozdrawiam łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts