Krzysztof.SK 21.02.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam, mam problem z ekipą od ocieplenia ścian, chcą 70/m2 bez materiałów. Akurat mam taką pracę, że dom jest dla mnie jak hotel - widzę go tylko w weekend i nie mam możliwości aby ich zweryfikować.Gdybym mógł prosić o radę, ile Was kosztowało ocieplenie a dodatkowo położenie podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 10.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam, mam problem z ekipą od ocieplenia ścian, chcą 70/m2 bez materiałów. Akurat mam taką pracę, że dom jest dla mnie jak hotel - widzę go tylko w weekend i nie mam możliwości aby ich zweryfikować. Gdybym mógł prosić o radę, ile Was kosztowało ocieplenie a dodatkowo położenie podbitki. pognaj tych naciągaczy ! 40PLN /m2 to jest obecnie średnia cena styro, siatka , klej , tynk na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidlej1 11.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 40 zł to przyzwoita cena.w moim miescie robie ocieplenia właśnie od 40 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnululka 29.03.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 to prada straszni naciągacze. mogępodać Ci namiar na sprawdzoną ekipę która ocieplała mi dom jesieni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts