marcek15 28.08.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Pomocy. Wczoraj złamałem klucz w kłódce od bramy. Nie mogę wejść na budowę a nie chciałbym uszkodzić zbytnio bramy.Czy może jest jakiś sprytny sposób aby można przeciąć kłódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 zrób to flexą albo tradycyjnie pilką do metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 28.08.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Cześć! Proste pytanie - prosta odpowiedź. Metody przecięcia kłódki znam dwie: - ręczna brzeszczotem do metalu - szlifierką kątową (popularnie diaxa, biaxa). Wszystko zależy od możliwości dojścia. Nie wiem jak jest u Ciebie bo nie widziałem twojej kłódki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek15 28.08.2003 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 A jak ma kabłąk chartowany to przetnę to szlifierką kątową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 diaxa, biaxa ? pierwszy raz slyszę, u nas (dolnosląskie) mówi się flexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 marcek, po prostu spróbuj, bedzie dlużej szlo ale powinno pojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 28.08.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Pójdzie, pójdzie, parę razy to już przerabiałem Fexa? - chyba gdzieś mi się obiło o uszy, w Warszawie diaxa!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Żadne tam flexy i biaxy - to po polsku nazywa się gitara A poważniej, to jak masz wybór tarczy to zasada jest jedna - jak twardy materiał to tarcza na miękkiej osnowie (popularnie gumówka). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.08.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 nalezy klodke potraktowac sprezonym CO2 a nastepnie puknac mlotkiem.ci z pruszkowa tak robia od lat, z powodzeniem nawet na Niedzwiedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Ja bym poprosiła niejakiego KWINTO, a nie jakieś kątówki, gumówki, gazy w butlach, Pruszków, bombę atomową, antymaterię......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts