Niania 21.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam, Remont mieszkania już prawie na ukończeniu no i pojawia się problem...Co zrobić z: całą paczką desek podłogowych listwami przypodłogowymi - 8 szt x 2,5m.... No tak się nam jakoś krzywo wyliczyło, w sklepie przyjać nie chcą a wyrzucić szkoda!Przeciez to dobre rzeczy są Macie jakiś pomysł?? Od razu dodam, ze nie mam piwnicy / garażu / strychu gdzie mogłabym to ustrojstwo przetrzymać....eeeech Moze jest gdzieś jakaś giełda rzeczy prawie nowych - przeciez nektórzy licza sobie materiały tak, ze im brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 21.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dziwne, że w sklepie nie przyjmują. Jak remontowałam mieszkanie, to zostało mi sporo glazury, terakoty i paneli. Wszystko co było w pełnych paczkach sklep przyjął. Tylko musiałam fakturę pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niania 21.02.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Widać, w odróżnieniu do mnie, jakiś porządny sklep Ci się trafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Macie jakiś pomysł?? Od razu dodam, ze nie mam piwnicy / garażu / strychu gdzie mogłabym to ustrojstwo przetrzymać....eeeech Moze jest gdzieś jakaś giełda rzeczy prawie nowych - przeciez nektórzy licza sobie materiały tak, ze im brakuje... Sprzedać. Wystawić na aukcji, dać ogłoszenie w gazecie albo na tym forum. Zawsze się znajdzie ktoś komu więcej nie potrzeba i szuka okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niania 21.02.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No to w takim razie jeszcze podpytam...czy jest jakiś specjalne miejsce na forum?Nie chcę robić bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.02.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No to w takim razie jeszcze podpytam...czy jest jakiś specjalne miejsce na forum?Nie chcę robić bałaganu. W ogłoszeniach drobnych, albo lepiej poszukaj którejś z Twoich lokalnych grup budujących. Jest ich tu kilka z Warszawy . pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts