gabipbp 21.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Jakie macie kolory ścian w przedpokojach?.Chciałabym zmienić wygląd przedpokoju i pomalować ściany nie zmniejszając go przy tym optycznie. Obecnie mam białe ściany i płytki gresowe w kolorze kawy z mlekiem z leciutkimi przecierkami w kolorze ceglasto-pomarańczowym. Chciałabym ożywić go trochę, bo wydaje mi się monotonny . Myslałam o jakimś kontraście, ale zupełnie niewiem czy to by dobrze było. No i niewiem jaki kolory dobrać. Pomóżcie!Pokażcie swoje ciekawe rozwiązania, jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ag-gA 27.02.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja zrobilam sobie pomarańczowe sciany. Na podłodze są jasne płytki w delikatne brązowo-pomarańczowo-beżowo-żółte paseczki. Przedpokój wcale się nie zmniejszył wizualnie,za to każdego kto pierwszy raz wchodzi - rzuca na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weda 27.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja tez mam pomarańczowe ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 27.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ja ........ też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 27.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 I ja!!! Tylko trzeba wybrać kolor mocny, ale ciepły - nie żarówiasty jak kamizelki drogowców! Ja wybierałam kolory z Tikkurilli, są bardzo ładne nasycone, ale nie jaskrawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 28.02.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ja miałam intensywnie trawiasto zielony (nawet troszkę ciemniejszy) - na ścianie wisiał wieszak sosnowy - jasny , na drugiej jasne drzwi do łazienki + dobre oświetlenie i nic tam optycznie się nie zmniejszało - a też rzucało na kolana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 28.02.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jakie macie kolory ścian w przedpokojach?.Chciałabym zmienić wygląd przedpokoju i pomalować ściany nie zmniejszając go przy tym optycznie. Obecnie mam białe ściany i płytki gresowe w kolorze kawy z mlekiem z leciutkimi przecierkami w kolorze ceglasto-pomarańczowym. Chciałabym ożywić go trochę, bo wydaje mi się monotonny . Myslałam o jakimś kontraście, ale zupełnie niewiem czy to by dobrze było. No i niewiem jaki kolory dobrać. Pomóżcie!Pokażcie swoje ciekawe rozwiązania, jakieś fotki to chyba będzie tobie pasował do tych przecierek kolor pomarańczowy (tylko tak jak ktoś napisał powyżej żeby po oczach nie raził - a jeśli nie chcesz monotonnych jednokolorowych ścian to możesz na te białe ściany co masz - nakleić naklejkę/szablon (duży jakiś wzorek kwiatowy lub jakiś fantazyjny) pomalować na pomarańczowo i zdjąć tą naklejkę przez co spod spodu wyjdzie kolor biały ożywiając i rozjaśniając ścianę (np. gdzieś przy narożniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabipbp 28.02.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzięki za porady maluje na pomarańcz jednak, może jedną ściene zostawię na biało i walnę jakiś wzór. Teraz szukam pomysłu jaki ten wzór sobie zrobić . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkos71 28.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mnie się podobały pomysły tutaj http://inspiracje.leroymerlin.pl/index.php Są chyba dość proste w wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabipbp 28.02.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jakie ekstra!! 1Dziękuję ci bardzo za podrzucenie stronki, naprawdę cudne pomysły!Zastanowię się jaki u siebia walnąć, ekstra to drzewko, bardzo pomysłowe, a i maczki piękne, kurcze musze pomycleć co mi będzie pasoawło lepiej do klimatku miszkanka. Pozdrawiam. jak macie jakieś pomysły to piszcie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 03.03.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzięki za porady maluje na pomarańcz jednak, może jedną ściene zostawię na biało i walnę jakiś wzór. Teraz szukam pomysłu jaki ten wzór sobie zrobić . Pozdrawiam możesz zrobić np. coś takiego (tylko proszę sie nie śmiać bo rysowałam przy użyciu prostego programu graficznego, który z projektowaniem wnętrz nie ma nic wspólnego ), nie wiem też jak wyglądają płytki. kolor na ścianie to ceglasty pomarańcz (czyli intensywny ale nie rażący w oczy). http://images34.fotosik.pl/164/d4280b7999712f0a.jpg http://images31.fotosik.pl/165/9f86e4eb9a8fe768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabipbp 03.03.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzięki za pomysł. super to wygląda, ale to są jakieś chyba gotowe takie szablony?tak sobie zrobię, będzie ciekawszy przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 03.03.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzięki za pomysł. super to wygląda, ale to są jakieś chyba gotowe takie szablony?tak sobie zrobię, będzie ciekawszy przedpokój te kwiatki to są gotowe szablony znaczy naklejki, ale można je wykorzystać jak szablon czyli naklejasz na ścianę, malujesz całą ścianę, zdejmujesz naklejkę i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts