piotr.nowy 21.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć! pilnie potrzebuję informacji gdzie znaleźć Muratora , w który publikował wyniki ankiety (?) o tym jaki jest wymarzony dom potencjalnego inwestora . Wiecie , takie dane typu : 80 % chce domu wolnostojącego ; 65% parterowego z poddaszem użytkowym; 54% wymaga garażu w bryle , optymalny metraż 130-150m2... Wiem , że gdzieś coś takiego widziałem ale gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 21.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 To może widziałeś mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 21.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć! pilnie potrzebuję informacji gdzie znaleźć Muratora , w który publikował wyniki ankiety (?) o tym jaki jest wymarzony dom potencjalnego inwestora . Wiecie , takie dane typu : 80 % chce domu wolnostojącego ; 65% parterowego z poddaszem użytkowym; 54% wymaga garażu w bryle , optymalny metraż 130-150m2... Wiem , że gdzieś coś takiego widziałem ale gdzie... Nie buduj domu na podstawie gazety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 21.02.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 To może widziałeś mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 21.02.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć! pilnie potrzebuję informacji gdzie znaleźć Muratora , w który publikował wyniki ankiety (?) o tym jaki jest wymarzony dom potencjalnego inwestora . Wiecie , takie dane typu : 80 % chce domu wolnostojącego ; 65% parterowego z poddaszem użytkowym; 54% wymaga garażu w bryle , optymalny metraż 130-150m2... Wiem , że gdzieś coś takiego widziałem ale gdzie... Nie buduj domu na podstawie gazety. Prawie się obraziłem !!! Nie przyszło mi do głowy budowanie "na podstawie gazety". Piszę opracowanie i chcę dodać trochę statystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.02.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Prawie się obraziłem !!! Prawie .........robi wielką różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 22.02.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 poszukaj w sondażachnp. tutaj http://forum.muratordom.pl/jak-duze-domy-budujemy,t11175.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Pamiętam te zestawienie. Publikacja zbiegła się z olbrzymim skokiem cen na materiały budowlane. Na papierze nadal budowaliśmy domy duże. Moje obserwacje ruchu na forum i rzeczywiistości w mojej okolicy pokazały, że popularnością zaczęły cieszyć się domy małe, o zwartej bryle i prostym dwuspadowym dachu. Postaram się odnaleźć ten numer M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.02.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dzięki wszystkim. Już znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts