gumisiowaty 21.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam! Poszukuję Kierownika Budowy, zależy mi na człowieku z doświadczeniem i chęcią do prowadzenia budowy a nie takiego, dla którego głównym celem stanie się dokonywanie wpisów w dzienniku budowy. Pozdrawiam Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s-works 21.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 21.02.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Kaźmierz, 6km na północ od Tarnowa Podgórnego. Dobry dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 znaczy szukasz kogoś, kto będzie zasuwał za ciebie, a nie kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 21.02.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 nie zasuwał za mnie bo ja tego budowal wlasnorecznie nie bede .... mam taka zasade ze prace o ktorych nie mam pojecia zlecam osoba ktore je maja. Przedmówcy proponuje wiadro zimnej wody przed nastepna bezsensowna odpowiedzia, forum z definicji sluzy do wymiany doswiadczen a nie do klepania glupich komentarzy tylko po to by cos napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts