Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

przygoda z budową -Gliwice i okolice

kwiutek

Recommended Posts

witam.

Ja jestem na etapie robot wykonczeniowych. Czekam na drzwi wejsciowe:D:D:D Pozdrawiam i zyczę powodzenia:D

Hal, gratuluję etapu wykończeniówki.

Jeżeli chodzi o mnie to narazie niestety dom mnie bardziej wykańcza (głównie finansowo :wink: ) niż ja dom ...

A możesz może polecić jakąś ekipę? może tynkarzy... :wink:

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A co tu tak cicho?Wszyscyście pozapadali w sen zimowy? dhr piszesz że dom cię wykańcza?No to jest nas już napewno dwóch!

Jest nas napewno więcej, ale z racji tego, że ręce już opadają to nie ma siły pisać :cry: :cry:

Ale trzeba być optymistą, wielu już przez to przeszło więc mam nadzieję że my również dobrniemy do końca.

A co nas nie zabije to nas wzmocni :wink: :wink: :wink: :wink:

• 2 months później...
  • 3 months później...
Gość 80mariusz80

Sprzedam rurę drenarską fi100 z nawiniętym już włóknem syntetycznym do filtracji wody gruntowej, dłg. ok. 6m oraz kolanka do drenów, ok. 5 szt. Zostało mi na budowie. Odbiór osobisty - Ornontowice, pow. mikołowski.

Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na PW lub GG 9935202; zmierzę i policzę dokładnie. Mogę też przesłać zdjęcia. Ceny do uzgodnienia.

Pozdrawiam.

Halo, halo, czy ten zimowy sen jeszcze trwa?????????????? Obudźcie się!!!

A może wykańczacie się przy wykończeniówce?

Pocieszcie się - nie wy jedni. Powodzenia w dalszych pracach.

Macie może pomysł jak wykończyć balkony żeby nie zaciekały????

U mnie będzie obróbka blachą,na to izolacja typowa do balkonów dwuskładnikowa i kafelki ;)