iw1719499402 29.11.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam, zaczynam na wiosnę.Działka w Gliwicach.http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_klematisach_7_(B)/m478f701502b61,1076Mozecie polecic fachowców do budowy?Jestem na etapie papierologii.Połowe działki muszę sprzedać,żeby starczyło na budowę.Ale myśle,że 500mkw to wystarczy.Jak muszę sama wszystko obrobić,to mniej do koszenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 30.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A może ktoś budował z ekipą górali - kierownik Tadek Krzyżak ?Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 08.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 witam.Ja jestem na etapie robot wykonczeniowych. Czekam na drzwi wejsciowe:D:D:D Pozdrawiam i zyczę powodzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka1965 16.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Strzezcie sie wszyscy firmy OLIMARKOR i Pana Tomasza. Nie korzystajcie z jegouslug. Mowi, ze zna sie na wykonczeniach. Chwali sie ze ma wyspecjalizowanaekipe - tak pisze na swoich stronach: "Nadrzędnym celem działalności firmystanowiącym o powodzeniu na rynku i dalszym rozwoju jest jakość i terminowośćwykonywanych usług." i jeszcze "Przedsiębiorstwo zatrudnia wysokowykwalifikowan y zespół pracowników. Posiadamy rozbudowaną bazę sprzętową oraz materiałową, pozwalającą skutecznie prowadzić działalność zarówno na terenie Tarnowskich Gór, jak i w innych rejonach kraju. "A w efekcie ludzi ciagle zmienia, nie znaja sie na rzeczy, terminow nie dotrzymuje. Kafelki polozone fatalnie, hydraulika do poprawki, sciany do dalszego wykonczenia. Wiecej szkod narobil, niz dobrego. Odradzam wszystkim. . . . SKANDAL - Tylko zmartwienia, ciagle poprawki i strata pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 20.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam wszystkiego dobrego w nowym roku !!Buduję w okolicach Orzesza, mam pytanie gdzie kupowaliście okna drewniane, oraz interesują mnie namiary na speca od kominków, za opinie i namiary będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 21.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam do Kasi i Darkaczy coś zmieniliscie w projekcie?Jeszcze nie kupiłam projektu,a w rododendronach 6 też mi sie podoba.Czy skończyliście i ile was kosztował czy mozna zobaczyć Wasz domek w realu?mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Darek 19.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nasz dom już stoi. Mamy stan surowy zamknięty. Do tej pory wydaliśmy około 200.000 zł , oczywiście bez działki. Mój priv. [email protected]. Pozdrawiam wszystkich budujących. Niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Darek 19.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Brakuje nam jeszcze ścianek działowych u góry oraz schodów. Nasze zmiany:- zamurowanie okna w kuchni, tego obok na wprost wejścia do kuchni;- likwiedacja spiżarni;- likwidacja jednego słupa w salonie oraz likwidacja gabinetu (obecnie salon ma około 40 m2);- zamiana okien w salonie;- podniesienie ścianki kolankowej o 1 bloczek zarówno na parterze jak i na piętrze;- przeniesienie kotłowni za garaże oraz budowa nowego komina;- wydłużenie budynku o 60 cm za garażem od strony nowej kotłowni; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 20.03.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Poszukuje sprawdzonego kierownika budowy z okolic Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Poszukuje sprawdzonego kierownika budowy z okolic Gliwic. Ja też poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
transo 06.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam. Ja właśnie rozpoczynam budowę w Gierałtowicach. Jestem na etapie podłączania prądu i wody. Mam zamiar postawić 120 metrowy domek z użytkowym poddaszem. 1) Szukam kogoś kto wykonywał projekt domu na szkodach górniczych w moich okolicach. Gdzie go wykonywał i jakie zastosował rozwiązania. 2) Gdzie zaopatrywaliście się w materiały budowlane? Z czego budowaliście... 3) Jakie ekipy. Czy ktoś słyszał lub ma jakieś namiary o ekipe " górali"??? 4) Jakie ogrzewanie. Dobre rozwiązania w naszej okolicy. Z góry dzięki za podpowiedzi lub też możliwość kontaktu. Jestem laikiem w tych sprawach. Możliwość budowy wyskoczyła nagle i nie zdążyłem się zorientować w tym wszystkim a tutaj na forum jest tyle postów że musiałbym pół roku spędzić aby uzyskać informacje, które mnie interesują. Bardzo chętnie podjadę do kogoś kto buduje w okolicach Gierałtowic jeśli będzie taka możliwość. Zerknąć , zapytać, znaleźć inspirację Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 13.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam, jaki domek budujesz???? My jesteśmy na etapie poszukiwania projektu tez około 120 metrów. Znajomi wybudowali się na szkodach w Przyszowicach, zapytam się o interesujace Cię sprawy i dam znać, ale to w okolicach połowy tygodnia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
transo 23.09.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Myśle o : Miłej Chwili z Muratora link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 25.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam wszystkich serdecznie.My jesteśmy na etapie zamykania stanu surowego. Budowa w Knurowie. Moge polecić ekipę górali którzy nam budowali, solidni, słowni, nawet sprzątają po sobie (co rzadko się zdarza), dotrzymują terminów, jednym słowem POLECAM. Materiał braliśmy w Budozbycie w Rybniku, można wynegocjować naprawdę dobre ceny. Braliśmy tam prawie cały materiał.A z innego worka:mamy do sprzedania garaż blaszany, stemple budowlane i kantówki.Poszukujemy namiarów na dobrych i sprawdzonych tykarzy (tynki wewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris7109 26.09.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam ziomali z Gliwic i okolic!Papierkologię przetrwałem,architekt-ów zaliczyłem,kierownika zdobyłem,budowę rozpocząłem.Ten rok zamknę na fundamentach. Buduję w Gliwicach Łostropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 28.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj jak Ci się udało zdobyć działkę w Łostropie????!!! tosz to mistrzostwo świata! My szukamy od 2 lat i albo cena zaporowa koło 300 zł albo kiszka na ktorej nic nie da się zbudować. Już na starcie jestem pełna podziwu z zapartym tchem bedę kibicować Twojej budowie. Pisz często jakie postepy i wklejej wklejaj - może na poczatek pochwal się działką ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris7109 28.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 działke mam od 2004.Kupiłem z ogloszenia.A na chwalenie przyjdzie pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 29.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 W 2004............. rozumiem.....to był chyba ostatni bardzo dobry moment na kupowanie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 30.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 TRANSO - wiadomość poszła na P.W.Garaż i stemple dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 01.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam Grupę Budujących w Gliwicach Budowa w Gliwicach-Ostropie. Obecnie jesteśmy na etapie 'przedtynkowym' i usilnie poszukujemy ekipy (dobrej i w przystępnej cenie) do tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts