Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wejdź!!! Niezwykle ważny temat!!!!

adanielak1

Recommended Posts

Do małaMI:

Przepraszam, gromy nie były zamierzone, a całość naprawdę dobra, bo gdyby nie był to bym nie kopiowała :roll:

Dzięki za informacje o Arce, w moim powiecie niestety nie ma tej akcji, a szkoda, dlatego zamieściłam ją na stronie naszego schroniska, myślę, że to nie źle??

możesz sama przyczynić się do tego by i w Twoim mieście była ta akcja.

Właściwie działa to w ten sposób, że wolontariusze rozsyłają (lub roznoszą) listy do lecznic z prośbą o dołączenie do akcji (Arka nie ma na tyle środków by rozsyłać te listy do wszystkich lecznic w kraju). Działanie okoloakcyjne zaczyna się ok stycznia/lutego. Później dobrze jest rozmieścić informacje w necie czy rozwiesić plakaty (do pobrania na stronie Arki), jeżeli to możliwe np zaintersować temat media by zamieściły jakieś informacje. tak jest u mnie w mieście. teraz już właściwie lecznice same wchodzą na strony www arki i same interesują się tematem. W piewszej akcji jaka byłą organizowana w moim mieście brały udział chyba tylko 3 czy 4 lecznice, teraz jest już ich kilkanaście. I z roku na rok coraz więcej ludzi czeka na te "promocyjne" zabiegi.

MałaMI, dziękuję za informację, w tym roku to pewnie już mizerne efekty będą, ale w przyszłym postaram się!!

Zielonooka, skoro już poprawiasz błędy, to rób, to wszystkim, bo trochę tu tego jest!! nie zawsze sprawdzam, więc czasami coś "zjem" lub pomylę... :-? . Widzę też, że przeszkadzają nowi, więc koniec dyskusji, pośledzę inne tematy, gadajcie we własnym gronie 8)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...