małaMI 23.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Do małaMI: Przepraszam, gromy nie były zamierzone, a całość naprawdę dobra, bo gdyby nie był to bym nie kopiowała Dzięki za informacje o Arce, w moim powiecie niestety nie ma tej akcji, a szkoda, dlatego zamieściłam ją na stronie naszego schroniska, myślę, że to nie źle?? możesz sama przyczynić się do tego by i w Twoim mieście była ta akcja. Właściwie działa to w ten sposób, że wolontariusze rozsyłają (lub roznoszą) listy do lecznic z prośbą o dołączenie do akcji (Arka nie ma na tyle środków by rozsyłać te listy do wszystkich lecznic w kraju). Działanie okoloakcyjne zaczyna się ok stycznia/lutego. Później dobrze jest rozmieścić informacje w necie czy rozwiesić plakaty (do pobrania na stronie Arki), jeżeli to możliwe np zaintersować temat media by zamieściły jakieś informacje. tak jest u mnie w mieście. teraz już właściwie lecznice same wchodzą na strony www arki i same interesują się tematem. W piewszej akcji jaka byłą organizowana w moim mieście brały udział chyba tylko 3 czy 4 lecznice, teraz jest już ich kilkanaście. I z roku na rok coraz więcej ludzi czeka na te "promocyjne" zabiegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 23.02.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 MałaMI, dziękuję za informację, w tym roku to pewnie już mizerne efekty będą, ale w przyszłym postaram się!! Zielonooka, skoro już poprawiasz błędy, to rób, to wszystkim, bo trochę tu tego jest!! nie zawsze sprawdzam, więc czasami coś "zjem" lub pomylę... . Widzę też, że przeszkadzają nowi, więc koniec dyskusji, pośledzę inne tematy, gadajcie we własnym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts