net_ka 22.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Może od razu wyjaśnię o co mi chodzi, bo tytuł chyba jeszcze bardziej namieszał Z kuchni będę miała wyjście do spiżarni i na korytarz. Spiżarnia rzecz jasna i tak będzie miała swoje drzwi. Czy wobec tego zrobić jeszcze jedne drzwi między pomieszczeniami 4 i 5? Przesuwne, choć byłyby najwygodniejsze, ponoć odpadają . http://www.archipelag.pl/projekty-domow/lukrecja/rzuty.html?ProjectMirror=1 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 22.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ja bym nie robił .... ciemno sie tam zrobi i bedziesz tylko machac jednymi albo drugimi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weda 22.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 net_ka masz taki sam układ jak u mnie, do spiżarki robimy drzwi a na korytarz nie robimy, zostawiamy tak jak jest. Czas pokaże czy tzreba bedzie coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 22.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ja podobny dylemat miałam, ale zdecydowaliśmy ze drzwi na korytarz nie robimy, drzwi będą tylko do kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 22.02.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ja mam bardzo podobny układ: kuchnia "przelotowa", połączona z salonem (ale też lekko oddzielona scianką) i dostępna przejściem z holu, także ze spiżarką. Do salonu mam natomaist drzwi przesuwne, gdyż salon jest widoczny z perspektywy holu i czasem będzie potrzebne odizolowanie (goście do córki idący na górę, Babcia w szlafroczku maszerująca ze swojego pokoju na dole do lazienki ). Ale z kuchni nie widać dużego pokoju i tych drzwi byłoby zdecydowanie na tej powierzchni za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net_ka 25.02.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dziękuję za odpowiedzi. Ja też przemyślałam sprawę i drzwi nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts