Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

marzy mi się....

aniawmuratorze

Recommended Posts

A ja marzę żeby fachowcy byli bardziej słowni, a najlepiej żeby wreszcie wszystko było już zrobione :oops:

Wiem, że to bardzo przyziemne marzenie, ale to chyba taki dołek pod koniec wykończeniówki :(

To nie tylko ja mam takie marzenie??? To chyba taki syndrom wykończenia wykończeniówką a może jakaś jednostka chorobowa w psychiatrii z tego powstanie :lol:

A ja marzę żeby już dojść do wykończeniówki właśnie - jakoś mnie te fundamenty, izolacje i instalacje dziwnie mniej kręcą... :wink:

mnie kręcily do pewnego momenty :roll: ale teraz to chcialabym wyjść już z etapu murów na etap dachu :lol:

• 3 weeks później...
kolejna inspiracja tym razem dotyczy altany którą projektuję w ogrodzie

można w niej będzie odpoczywać bez względu na pogodę a ciepło z kominka otwartego będzie przyjemne w chłodne wieczory :lol:

http://www.fotosearch.pl/comp/DGV/DGV078/dwa-dojrzaly-pary-odprezajac-krzesla-taras-usmiechanie-sie-~-200218981-001.jpg

uhh piękne. Ja chciałam coś podobnego tyle że nie kominek ale grill - mój tata ma i grzeje tak samo a można jeszcze coś upichcić grzejąc się wieczorem :p

Ania masz piękne marzenia i na dodatek podobne do moich :D

Mam pytanie gdzie znalazłaś fotkę ogrodu nr 1, może było ich więcej?

Połączenie tarasu z ogrodem wygląda super.

Chcę wykorzystać ten pomysł przy urządzaniu mojej działki, a nie jest to łatwe bo rośnie na niej sosnowy lasek :)

Ania masz piękne marzenia i na dodatek podobne do moich :D

Mam pytanie gdzie znalazłaś fotkę ogrodu nr 1, może było ich więcej?

Połączenie tarasu z ogrodem wygląda super.

Chcę wykorzystać ten pomysł przy urządzaniu mojej działki, a nie jest to łatwe bo rośnie na niej sosnowy lasek :)

niestety nie pamiętam gdzie była ta leśna fotka :oops: biega i skaczę w rożne miejsca :roll:

jak znajdę jeszcze coś leśnego wkleję :D

będziesz musiala wybrać odpowiedni gatunek trawy i niestety poświęcić dużo czasu by trawnik wyglądal dobrze ale efekt jest rzeczywiście super a ten zapach dookola bezcenny :lol:

a mnie się marzy, żeby był już przyszły rok a mój domek na etapie łazienka + kuchnia + materac i żebym mogła mieszkać już tylko z Mężęm we własnych czterech kątach!

Na razie nie mogę doczekać się tego wykańczania - mury i stropy mniej mnie wciągają :)

no popatrz a Ci co wykańczają tak narzekają :roll: :lol:

a mnie się marzy, żeby był już przyszły rok a mój domek na etapie łazienka + kuchnia + materac i żebym mogła mieszkać już tylko z Mężęm we własnych czterech kątach!

Na razie nie mogę doczekać się tego wykańczania - mury i stropy mniej mnie wciągają :)

no popatrz a Ci co wykańczają tak narzekają :roll: :lol:

narzekają narzekają, ale są coraz bliżej końca! Też pewnie będę narzekać :) ale moment po przeprowadzce - bezcenny!

• 7 months później...