HenoK 14.08.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Nie no Piczman , dopiero dzisiaj ?! Przecież już w zeszłym miesiącu stałeś się gwiazdą kolorowych gazetek ! W numerze specjalnym 3/2009.Piczmanowi oczywiście gratuluje, od zleceń pewnie się nie opędzi. Kupiłem i Muratora, i numer specjalny, (zgadnijcie dlaczego ?), ale w numerze specjalnym jakoś go nie wypatrzyłem. Na której to jest stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 14.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dom Energooszczędny Murator Numer Specjalny Extra 3/2009 strona 36/37. A ty HenoK też widzę w Muratorze Debiut czy recydywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 14.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dom Energooszczędny Murator Numer Specjalny Extra 3/2009 strona 36/37. A ty HenoK też widzę w Muratorze Debiut czy recydywa? To nic dziwnego, że nie znalazłem . Mam Numer Specjalny Okna i Drzwi 3/2009. Debiut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 15.08.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Mój debiut był miesiąc temu jak słusznie zauważył piotr.nowy , wczoraj kolejny raz Czy to znaczy że za miesiąc będę w Pudelku ? Dzięki za gratulacje, Tobie HenoK też gratuluję, a tak swoją drogą to mam rodzinę w Słupsku, jak będę się wybierał to nie omieszkam wstąpić Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Dzięki za gratulacje, Tobie HenoK też gratuluję, a tak swoją drogą to mam rodzinę w Słupsku, jak będę się wybierał to nie omieszkam wstąpić Zapraszam, daj tylko wcześniej znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 dziś kupiłem M - gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ja również gratuluję, mam nr specjalny, wrzesniowy musze dopiero nabyc Mam prośbę, napisz jak sprawdza Ci się wentylacja mechaniczna z GWC. Mój ślubny jest wystraszony, bo nasz projekt ma wentylację mech. a koledzy mu "powiedzieli", że będzie miał zaduch, i brak powietrza do oddychania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 18.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Piczman i HenoK ,gratulacje.Mam tylko nadzieję,że redakcja Muratora bardziej się postara i dokładniej opisze dokonania Twoje i HenoKa.Kilka stron o płytach gipsowych,a tak niewiele o domach,w których właściciele sami tak dużo zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 18.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja również gratuluję, mam nr specjalny, wrzesniowy musze dopiero nabyc Mam prośbę, napisz jak sprawdza Ci się wentylacja mechaniczna z GWC. Mój ślubny jest wystraszony, bo nasz projekt ma wentylację mech. a koledzy mu "powiedzieli", że będzie miał zaduch, i brak powietrza do oddychania.A widzieli kiedyś działającą wentylacje mechaniczną (oczywiście dobrze wykonaną) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.08.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 nasz projekt ma wentylację mech. a koledzy mu "powiedzieli", że będzie miał zaduch, i brak powietrza do oddychania. Jeśli wentylacja latem będzie pozbawiona GWC to może być za ciepło, można to pomylić z zaduchem i "brakiem powietrza do oddychania" Ja uważam że system wentylacji mechanicznej bez gwc jest kiepskim pomysłem. Jeśli chodzi o to jak sie sprawdza to zapytaj za kilka miesięcy ! Co do kolegów to się nie wypowiadam ,,, dla nich pewnie wszystko jedno jaka wentylacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teves 19.08.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Piczman, Czy w tzw. międzyczasie odbyła się kolejna próba wydajności wężownicy c.w.u. ? Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEda 19.08.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witamw którym Ruścu to spotkanie forumowiczów? Szukałem na forum ale jeszcze nikt nie pisał.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.08.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Teves nie, nie robiłem nic. Myślę że za około miesiąc zacznę powoli mieszkać i przepalać ! AdamEda główna strona forum i jak byk jest " Impreza wrześniowa" !!!A pod nią 3 wątki, poczytaj ,,, http://forum.muratordom.pl/pozegnanie-lata-wrzesien-imprezka,t164242.htmhttp://forum.muratordom.pl/kto-z-kim-sie-zabiera,t166453.htmhttp://forum.muratordom.pl/lista-pozegnanie-lata-w-ruscu,t166216.htm Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.08.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Chyba wspominał coś P. Papliński jak u mnie był i wymienił NICK ale nie skojarzyłem. Prawdopodobnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 21.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 kto to jest Piotr z czeladzi za milion ?? jest tu na tym forum ??Tyż, się nad tym zastanawiałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Mam wrzesniowego muratora przed sobą ...leciałam że se mało nóg nie połamałam coby mi z kiosku pobliskiego nie wykupili . W każdym razie ... mam , przeczytałam, łobejrzałam .... teraz już wiem jak wyglądacie i gdzie budujecie ....mogę Was szantażować żartowałam oczywiście Fajnie wyszedł ten artykuł , domek także niczego sobie. W ogóle ogladając dziennik zszokowałam sie zleksza ... idziecie jak burza .... tempo zawrotne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.08.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Tempo to było wcześniej, teraz już powoli chyba że mi się tylko tak wydaje ,,, To Ty wcześniej Dziennika mojego nie czytałaś? Osz Ty !!! Co do 19 Września to najgorzej będziemy mieli My bo nie dość że nikogo nie znamy to jeszcze każdy przylezie po plakietkę Pozdrawiam smoczycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 nie nie czytałam, nie czytałam ... ... ale w końcu przeczytałam a z rozdawaniem plakietek to ja pomogę ... nic się nie martw ... wprawę mam , większość znam , poradzimy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.08.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ok, to super! Poza tym szykuje się zmiana, mam lepszy pomysł na tą plakietkę,szczegóły niebawem! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 21.08.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 21 Sierpnia Dziś wpadliśmy na to cuudo http://img43.imageshack.us/img43/9294/71409232.jpg http://img2.imageshack.us/img2/6156/45554555.jpg Cena w skórze ekologicznej to 3400 zł ! Bardzo nam się spodobał, teraz trzeba się z tym przespać i wreszcie sie na coś zdecydować. A gdzie na to cudo wpadliście ? Fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts