gawel 14.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 PS i co z kotłem, przerobiłeś na górniak ?? lepiej działa ?? Próbowałem, niestety ciąg dolny jest na tyle przeważający że nie zrobię z tego kotła górniaka, dymić się nie dymi ale spaliny głupieją i nie wiedzą do której dziury uciekać Za każdym razem rozpalam inaczej i w końcu dojdę, to pewnie tak jak z niektórymi markami samochodów, albo Go pokocham albo znienawidzę Daga, z tym dzieciakiem to nie takie proste, chcę mieć syna więc muszę zmienić taktykę, została mi tylko jedna szansa Nie mogę zawalić bo jak będą 2 córy to mam przechlapane w domu A Depi ? Sam nie wiem, Piczmanka zaproponowała i tak zostało Pozdrawiam ! Jak to a gdzie optymizm ja zawsze wołałem córeczki bo sa najfajniejsze ale jak masz tylko jedną dopuszczalną próbę i nie wyjdzie to spróbuj z inna zonką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.10.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 to spróbuj z inna zonką. gawel nie kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 to spróbuj z inna zonką. gawel nie kombinuj są pewne metody na to żeby mieć syna ale wiesz to trzeba by zilustrować a tu nie bardzo wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 gratuluję TYTUŁU ... teraz nie masz już innego wyjścia .... chciał niechciał musisz doradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.10.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 daggulka coś Ty narobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 daggulka coś Ty narobiła sam se nagrabiłeś ... wybudowałeś dom energooszczędny za małe pieniądze .... to teraz mów ludziom jak to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Piczman NAJLEPSZY DORADCA OD ENERGOOSZCZĘDZANIA to w 101 % prawda Gratulacje !!!! Cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 daggulka coś Ty narobiła sam se nagrabiłeś ... wybudowałeś dom energooszczędny za małe pieniądze .... to teraz mów ludziom jak to robić Daga a dla Ciebie zawnioskuję za o zmianę tytułu z obecnego oczywiście fajnego i w pełni zasłużonego na NAJSKUTECZNIEJSZA DORADCZYNI NA FORUM No ewentualnie FORUMOWA KIEROWNICZKA ZAMIESZANIA . Wybór jest trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Gawel bój się boga ..... Taka ze nie doradczyni tudzież kierowniczka jak z koziej d.... trąba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Gawel bój się boga ..... Taka ze nie doradczyni tudzież kierowniczka jak z koziej d.... trąba Najskromniejsza i najskuteczniejsza forumowa kierowniczka zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hm .... już ktoś mi coś dziś pisał o skuteczności .... zmowa jakaś cy cuś? Piczman ... nie bój nic .... dziewczynki są zajefajne .... osobiście mam dwie i żadnych problemów wychowawczych (ale tez niewymagająca ze mnie matka ) - teraz ino u mnie na wnuki wyglądać ale Wy to musicie się do Gawla udać na dokształcenie jak chcecie na bank chłopczyka .... gawel widzę zaznajomiony z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hm .... już ktoś mi coś dziś pisał o skuteczności .... zmowa jakaś cy cuś? Piczman ... nie bój nic .... dziewczynki są zajefajne .... osobiście mam dwie i żadnych problemów wychowawczych (ale tez niewymagająca ze mnie matka ) - teraz ino u mnie na wnuki wyglądać ale Wy to musicie się do Gawla udać na dokształcenie jak chcecie na bank chłopczyka .... gawel widzę zaznajomiony z tematem Tylko teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja nawet teoretycznie nie A ja się zastanawiam .....i tak se myślę .... ile opału pójdzie Piczmanowi w sezonie grzewczym ... i naprawdę jestem ciekawa mam nadzieję, ze napisze w kwietniu .... a już całkiem super by było gdyby tu miesięcznie podliczał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja nawet teoretycznie nie A ja się zastanawiam .....i tak se myślę .... ile opału pójdzie Piczmanowi w sezonie grzewczym ... i naprawdę jestem ciekawa mam nadzieję, ze napisze w kwietniu .... a już całkiem super by było gdyby tu miesięcznie podliczał.... Ja ci powiem ile mianowicie zważywszy ze to 1 rok mieszkania i tam takie tego wilgocie technologiczne oraz wielkość domu i bogaty pakiet energooszczędny oraz rozsądek mieszkańców (już nie inwestorów ) to maxymalnie 3400 kg węgla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 gawel .... no nie gadaj ..... ja też miałam pierwszy sezon , ściana jednowarstwowa i w roku całym kalendarzowym CO z CWU poszło mi niecałe 4 tony ..... ja liczę , ze znacznie mniej mu pójdzie .... choć na pewno więcej , niż w późniejszych sezonach .... pierwszy sezon jest zawsze najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 gawel .... no nie gadaj ..... ja też miałam pierwszy sezon , ściana jednowarstwowa i w roku całym kalendarzowym CO z CWU poszło mi niecałe 4 tony ..... ja liczę , ze znacznie mniej mu pójdzie .... choć na pewno więcej , niż w późniejszych sezonach .... pierwszy sezon jest zawsze najgorszy No tak ale wiesz ja zakłądam że będzie przesrana zima Tobie póldzie 6 ton a mnie 10 000 kwh prądu Poza tym na Śląsku jest cieplej itwój kocioł miał technologiczne przestoje w manionym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 wypluj to ....i to natychmiast ...ja żech ino 4 tony zamówiła i zostało mi z poprzedniej zimy jakieś 250 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 wypluj to ....i to natychmiast ...ja żech ino 4 tony zamówiła i zostało mi z poprzedniej zimy jakieś 250 kilo twu twu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam Gratuluję tytułu. Jak teraz spisuje sie kocioł? ile spala? Jak spisuje się podłogówka? Nie doczytałam (oczy juz wysiadają...) co masz na podłogach, jśeli dobrze pamiętam to płytki... Czy w sypialniach nie jest za duszno i ciepło? Mam dylemat co zrobić z ogrzewaniem... najrozsądniej jest dać podłogówkę, i niestety panele... a ja kocham drewno... chyba, że pójdziemy na kompromis i położymy w 4 sypialniach panele, a w salonie cienki parkiet... może to jest wyjście... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts