Arnika 27.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A i gratuluję zakupu tygrysa w celach obronnych psa i domostwa Czyli zwierzyniec powiększony... U mnie też co jakiś czas coś przybywa, czasem odchodzi, ale bilans zawsze raczej do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzięki Daga za linka. No nieźle Piczman.Też będę robić wyjścia ze trzy, cztery na zewnątrz, ale z osobnych nitek. I może to będzie dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Piczman jak się ten twój wielkolud zwie? jak się nazywał ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Mam pytanie o wydajność Twojego GWC. Jaka jest temperatura powietrza po przejściu przez nagrzewnicę przy np. -20 na dworze? Zależy przy jakiej wydajności. Przy takiej "normalnej" to +5/+6 C. Przy max to koło 0 C ale nigdy nie będę tak wentylował przy -20 bo nie ma takiej potrzeby. A więc ZAWSZE na "+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Też będę robić wyjścia ze trzy, cztery na zewnątrz, ale z osobnych nitek. I może to będzie dobre rozwiązanie. Bardzo dobry pomysł. Ja mam szczęście że nie doszło do głównej nitki Ale dobra wiadomość, odmarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Piczman jak się ten twój wielkolud zwie? jak się nazywał ten model? To jest rasa MAINE COON !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Też będę robić wyjścia ze trzy, cztery na zewnątrz, ale z osobnych nitek. I może to będzie dobre rozwiązanie. Bardzo dobry pomysł. Ja mam szczęście że nie doszło do głównej nitki Ale dobra wiadomość, odmarzło Troszkę duży ten domek nam wyrósł, i jedna ściana ma 22 metry, wiec nieźle bym się zaplątała w wężach do podlewania..... A tak z osobnego zasilania zrobię na osobnym liczniku do podlewania z każdej strony domu kranik i myślę, że będzie OK. a jak zamarznie, to będzie jeszcze druga nitka na użytek gospodarczy... Piczman kot pilnuje psa, czy pies pilnuje kota? U mnie pies po całych dniach pilnuje szcurka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Póki co dogadują się świetnie, biegają po całym domu, raz kot za psem a raz pies za kotem Z kotka jestem bardzo zadowolony. Przepiękna rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To widać. Fajna bestia Będziesz go wystawiał? Czy to kotka czy kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie! Wykarmię, wykastruję, potem znowu wykarmię i za 3 lata będzie największym kotem na Świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie! Wykarmię, wykastruję, potem znowu wykarmię i za 3 lata będzie największym kotem na Świecie jaaaacieeee..... kurde ....ależ ambicje ale - może bedzie nie tylko myszy łowił, ale także szczury i bezpańskie koty i psy ... full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie! Wykarmię, wykastruję, potem znowu wykarmię i za 3 lata będzie największym kotem na Świecie jaaaacieeee..... kurde ....ależ ambicje ale - może bedzie nie tylko myszy łowił, ale także szczury i bezpańskie koty i psy ... full wypas Daga... Te wszystkie koty jedzą Kitiket...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Niestety mój je Royal'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Niestety mój je Royal'a To dobrze. Przecież rasowy, to co będzie jakieś badziewie jadł i może jeszcze na myszy polował??? Chciałbyś A i Picznanka byłaby zadowolona jakby jej przyniósł taką myszkę do kuchni upolowaną??? Już to widzę... Radość bezcenna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Bez obaw. Depi przynosi myszy na wycieraczkę przed dom Co ją przerzucę dalej to przynosi dalej, i tak kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 moje zimą też polują .... czasami .... jak odlepią zwłoki z grzejnika ... ale latem był ogólny popłoch ... rudy przyniósł swoją pierwszą myszkę do domku żeby się pochwalić ... żywą ... panika wszechobecna najstała , popłoch się zrobił, rudy zwiał i chyba ma uraz bo więcej nie przyniósł się pochwalić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Bez obaw. Depi przynosi myszy na wycieraczkę przed dom Co ją przerzucę dalej to przynosi dalej, i tak kilka tygodni A Depi to pies czy kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Depi to pies a Alfin to kot. Oba imiona córka wybrała z pośród wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Fajne. Czyli pies poluje na myszy, bo nie dostaje Kitiket, czy Royala kociego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 02.02.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witaj możesz napisać jaki konkretnie masz model nagrzewnicy do gwc ? czy była robiona na zamówienie ? czy jest ona w jakiś sposób izolowana ? (wełną?) wpięta na dolocie czy wylocie z reku ? A jak w okresach przejściowych gdy powietrze na zew. jest cieplejsze niż nagrzewnica , odłanczasz ją jakoś ? czy ogranicza przepływ powietrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts