Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Piczmana - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo u Was fajnie, domowo i cieplutko się robi. Wszystko bardzo mi się podoba :D . A co do kota to REWELA Po prostu Kocur Wspaniały :wink: . Zresztą zawsze uważałem że ludzie którzy lubią koty są OK, i coś w tym niewątpliwie jest. Żałuję że mojej Kocilli pozostał już tylko bezpieczny sex :cry: , bo chyba pofatygowałbym się do Ciebie na randkę, to by były fajne kocięta. :wink:

możesz napisać jaki konkretnie masz model nagrzewnicy do gwc ? czy była robiona na zamówienie ? czy jest ona w jakiś sposób izolowana ? (wełną?) wpięta na dolocie czy wylocie z reku ?

A jak w okresach przejściowych gdy powietrze na zew. jest cieplejsze niż nagrzewnica , odłanczasz ją jakoś ? czy ogranicza przepływ powietrza ?

Nie wiem czy znalazłeś ale napiszę :

NLW 24x24 3-rzędowa.

Kupiłem w Juwencie : http://www.juwent.com.pl/pliki/KARTA_KATALOGOWA_NLW.pdf

Jeszcze nie izolowałem, zrobię to na Wiosnę

Wpięta w czerpnię powietrza, na wylocie to niepotrzebna nagrzewnica, no chyba że parownik do Pompy ciepła :wink:

Powietrze ZAWSZE przechodzi przez nagrzewnicę, zmienia się tylko tryb pracy pompy obiegowej, włączona lub wyłączone a steruje nią "zespół" termostatów !

Pozdrawiam!

To jest tak, zamawiasz pod siebie a Oni biorą z półki taką najlepiej pasującą :)

Też się dowiedziałem po zakupie :roll:

Nic nie przerabiałem tylko kołnierz żeby można było wpiąć w nią okrągły kanał i tylko z jednej strony bo druga przylega do ściany.

ale fajne rozwiązanie dla kociaka!!!

gdzie zakupiłes takie przejście z klapeczką dla kotka??? czy to było zamawiane razem z drzwiami ???

możesz cos więcej na ten temat powiedziec??? :p

Drzwiczki kupiłem na allegro.pl

http://allegro.pl/item898776446_ferplast_drzwi_swing_1b_dla_kota.html

Gość nam wstawił w drzwi, które też robił i gotowe.

Jak coś jeszcze to pytaj :wink: