Piczman 02.02.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Odpiszę jutro, teraz już Offline Między czasie popatrz do dziennika, chyba tam wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Napisz lepiej co u kota słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.02.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zaraz będzie coś w Dzienniku, nie przegap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nic na razie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.02.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Poszło, trochę długi wpis i sporo fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 fotek sporo ale kocia tylko jedna czuję niedosyt Piękny macie dom i piękną w nim Księżniczkę świetne zwierzaki, kot jest mój faworyt a ta fotka obu wymiękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.02.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zrypał mi się aparat i nie mam jak robić. W najbliższym czasie będzie więcej zdjęć kocurka Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bardzo u Was fajnie, domowo i cieplutko się robi. Wszystko bardzo mi się podoba . A co do kota to REWELA Po prostu Kocur Wspaniały . Zresztą zawsze uważałem że ludzie którzy lubią koty są OK, i coś w tym niewątpliwie jest. Żałuję że mojej Kocilli pozostał już tylko bezpieczny sex , bo chyba pofatygowałbym się do Ciebie na randkę, to by były fajne kocięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witaj No to troszkę zmian w waszym życiu i domu. Podoba mi się zmiana, że księżniczka śpi sama Ładnie urządzacie domek.... I zwierzaki też OK... tylko który kogo pilnuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Są w podobnym wieku, nie sugeruj się wagą Dogadują się znakomicie, zabawa na całego ! Gawle, Ty tez masz Maine Coon czy chciałeś swoją kotkę "pomieszać" z moim kocurem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Są w podobnym wieku, nie sugeruj się wagą Dogadują się znakomicie, zabawa na całego ! Gawle, Ty tez masz Maine Coon czy chciałeś swoją kotkę "pomieszać" z moim kocurem? Nie moja kicia jest ogólnoeuropejska ale umaszczenie ma bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.02.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 możesz napisać jaki konkretnie masz model nagrzewnicy do gwc ? czy była robiona na zamówienie ? czy jest ona w jakiś sposób izolowana ? (wełną?) wpięta na dolocie czy wylocie z reku ? A jak w okresach przejściowych gdy powietrze na zew. jest cieplejsze niż nagrzewnica , odłanczasz ją jakoś ? czy ogranicza przepływ powietrza ? Nie wiem czy znalazłeś ale napiszę : NLW 24x24 3-rzędowa. Kupiłem w Juwencie : http://www.juwent.com.pl/pliki/KARTA_KATALOGOWA_NLW.pdf Jeszcze nie izolowałem, zrobię to na Wiosnę Wpięta w czerpnię powietrza, na wylocie to niepotrzebna nagrzewnica, no chyba że parownik do Pompy ciepła Powietrze ZAWSZE przechodzi przez nagrzewnicę, zmienia się tylko tryb pracy pompy obiegowej, włączona lub wyłączone a steruje nią "zespół" termostatów ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teves 04.02.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czyli to jest z półki a nie na zamówienie ? Ale Ty jeszcze coś w niej przerabiałeś jak pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.02.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 To jest tak, zamawiasz pod siebie a Oni biorą z półki taką najlepiej pasującą Też się dowiedziałem po zakupie Nic nie przerabiałem tylko kołnierz żeby można było wpiąć w nią okrągły kanał i tylko z jednej strony bo druga przylega do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witaj!!! kurcze.....ale fajne rozwiązanie dla kociaka!!! gdzie zakupiłes takie przejście z klapeczką dla kotka??? czy to było zamawiane razem z drzwiami ??? możesz cos więcej na ten temat powiedziec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.02.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Kala ! W Poniedziałek OK? Teraz weekenduję , bez Netu niestety Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 no jasne......do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dom Piczmana? a Ja myślę że Dom Piczmana i Piczmanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 08.02.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Zmieniłem tytuły specjalnie na krótsze bo mi się w podpisie Koty nie mieściły Teraz rozumiesz dlaczego tak egoistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 08.02.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ale fajne rozwiązanie dla kociaka!!! gdzie zakupiłes takie przejście z klapeczką dla kotka??? czy to było zamawiane razem z drzwiami ??? możesz cos więcej na ten temat powiedziec??? Drzwiczki kupiłem na allegro.pl http://allegro.pl/item898776446_ferplast_drzwi_swing_1b_dla_kota.html Gość nam wstawił w drzwi, które też robił i gotowe. Jak coś jeszcze to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts