bdan 28.04.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Znam z doświadczenia, ze nie warto wtedy otwierac okna. Wysokości dymów nie mierzyłam. Dzięki za pomoc A odnośnie wyczuwalności dymów, to na wysokości 2 metrów na pewno sa wyczuwalne, jestem niższa niz 2 m i niestety na tej wysokości sa wyczuwalne. Czasami lepiej na spacery nie wychodzić i nie wyjeżdżać z wózkiem dziecka, które jest jeszcze niżej Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez bdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 28.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Nigdy nie miałem kominka w domu więc nie mam porównania. Nic mi sie nie rozjasnilo, ale dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 03.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Piczman te twoje ażurowe umocowania kamyków na skarpie .... chyba skopiuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.05.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja to wszystko na żywioł robię, uważam że wyszło dobrze a przede wszystkim funkcjonalnie. Skarpa zrobiła się bardzo stabilna, chyba masa kamyków i płyt robi swoje. Poza tym płyty obsypałem cementem i polałem wodą. \Można po tym chodzić spokojnie. Zastanawiam się tylko czy nie zrobić tego z innym kolorem kamyka, hmmm ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.05.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Szacunkowo ze wszystkim max 18 zł/m2 ! 3 warstwy, łącznie 20 cm i obrzeża z 2 stron. Liczę też koszt wypożyczenia zagęszczarki. Robocizna swoja ! PS. Myślałem że nikt nie czyta Czytam, czytam, ale rzadziej komentuję. Dzięki za informację odnośnie kosztów. Muszę to sobie przemyśleć i podjąć decyzję. A jak się po tym chodzi? Nie "rozjeżdżają się nogi" za bardzo. Domek coraz ładniej wygląda. Jednak zagospodarowanie terenu zdecydowanie poprawia wygląd samego domu. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.05.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Chodzi się kiepsko niestety, kamyki są dość duże i ostre. Zastanawiam się czy nie dosypać drobniejszego jeszcze ale to w przyszłym roku. Nie rozjeżdża się, pod tym względem jest OK ! Od kilku dni pada deszcz i wreszcie nie chodzimy po błocie ! To była dobra decyzja, jeszcze trawka i kilka drzewek a domek zacznie wyglądać jak zamieszkały ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 wszystkiego najlepszego Gołąbeczki w dniu rocznicy!http://grafika.redakcja.pl/Kobieta.obiekt2.aspx/0/322/Kobieta/a8d81822-ff60-42b5-8c7a-60436111b1c9_20090415033311_Shutterstock27834067ok.jpg A kliniec na podjezdzie fajna sprawa, tanio i sucho,on sam sie ułozy i jak rozjeździcie autem to będzie przyjemniejszy do chodzenia. Ja mam narazie średnią frakcję położoną od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 zdjęcie mi sie w dzienniku nie otwierało, myślałam przez chwile, ze naprawde solary kupiłes i zaczełam się zastanawiać czy nie masz gorszych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.05.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nasz jest szary !Kosztował 49 zł za opakowanie 0,6 m2 w Leroy Merlin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwdowski 17.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hey Piczman Fajnie Wam wyszła kuchnia i ogólnie cały domek.Mam pytanie czy fronty macie drewniane i ew. jaki kolor bejcy wybraliście? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.05.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kuchnia to BRW, całość z płyty,kolor Venge ! Tanie były i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 20.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Trochę was podlało. U mnie trochę lepiej na działce ale dojazd jest fatalny.A do szamba ci się woda nie wdarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.05.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Tam gdzie kamień wody nie ma wcale, szambo mam pełne ale nie z powodu deszczu .Jutro ma przyjechać pompować, o dziwo szambo betonowe okazało się bardzo szczelne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 23.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Sysia_w, mozesz dac namiary do siebie, podjechalbym i porozmawial chetnie o Twojej plycie i oknach:) Moj mail: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2010 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Fajny szczeniol:)Poświęć mu teraz dużo czasu na socjalizację z otoczeniem, to później będzie Wam łatwiej:DCoś mi mówi, że niedługo będziesz miał parę dołków do zasypania.Ja polecam odbycia szkolenia PT za jakiś czas.Naprawdę warto.Pozdrawiam i niech zdrowo rośnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.06.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Edukacja trwa ( głównie Online ), chcę go wychować na wspaniałego towarzysza całej rodziny i wzorowego stróża ! Na razie budujemy więź psychologiczną PS. Ma 7 tygodni a na smyczy chodzi wzorowo !!! Nie wiem czy to normalne ale zaskakuje mnie mile nie tylko tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.06.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj, Szczeniaczek przeuroczy, no i fajnie że taki mądry od razu - będzie świetnym towarzyszem dla całej rodziny A trawka rośnie teraz jak szalona - u nas tak samo - dużo deszczu a teraz cieplutko - idealne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak_ol 08.06.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 hej Piczman, musze powiedziec, ze ostatnie 2 dni w robocie spedzilem czytajac Twoj dziennik budowy...od deski do deski (albo od fundamentow do owczarka ;])anstrahujac, ze nie zrozumialem pewnie 70% ;] to w ewentualnej budowie pewnie bym zastosowal pare rozwiazan, szczegolnie spodobaly mi sie WM i GWC. pozdrawiam i gratuluje domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 08.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 takie nietypowe pytanie mamzauważyłem że sporo osób na konkurencyjne forum wyemigrowałocooliber to i swój dziennik wykasowałstało się cośjakiś strajkTy widzę oblatałeś już na tamtym forummoże potraktuj mnie jakim linkiem bo jakoś nie na czasie jestem a błądzić po Tym forum nie mam ochoty Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.06.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 hej Piczman, musze powiedziec, ze ostatnie 2 dni w robocie spedzilem czytajac Twoj dziennik budowy...od deski do deski (albo od fundamentow do owczarka ;]) anstrahujac, ze nie zrozumialem pewnie 70% ;] to w ewentualnej budowie pewnie bym zastosowal pare rozwiazan, szczegolnie spodobaly mi sie WM i GWC. pozdrawiam i gratuluje domu! Dzięki Właśnie moje gwc walczy z upałami, dziś pomierzyłem i jest nieźle. Jak minie kilka dni to opiszę w Dzienniku i jeszcze gdzieś jak się wszystko sprawuje. Może jeszcze kogoś przekonam do tych ciekawych rozwiązań. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts